Guerilla Noir представляє перший трек за рік

Київський метал гурт представляє новий сингл "Survive the Tide".

"До повномасштабного вторгнення ми працювали над новими треками, регулярно репетирували та планували навесні випустити новий сингл. Але наразі двоє учасників живуть в іншому місті, тож репетиції відбуваються рідко. Робота над треком теж дуже затягнулась — якийсь час займатися музикою взагалі не хотілося, смердюча русня демотивувала. Тим не менш, ми взяли себе в руки й ось спромоглися і на сингл, і на лайв", — розповіли у коментарі Неформату учасники гурту. 

Реліз на стримінгах

Нагадаємо, що колектив утворили  учасники O’Hamsters, Paddyguns, Watch My Fall, Juggernaut та Dehumanizer Максим Соколов та Денис Жуковський у 2020 році. Однак минулого року до них доєднався гітарист Костянтин Бікмулін (The Cow, Face of Violence), а пізніше додались ще один гітарист Роман Стилик (Zoanthropy) та вокаліст Олександр Бретман (Tides Befall, ex-Bleed). Всі ці зміни, очікувано,  вплинули на звучання гурту. 

 "Раніше, коли гурт фактично складався із двох людей, написанням музики переважно займався Макс. Тепер же, коли нас п'ятеро, основну роботу над треками виконує Костя — думаємо, зміна звучання в першу чергу пояснюється цим. Це не було якось заплановано — просто своєрідна еволюція звучання. І, повірте, це ще не остаточні зміни — маємо в роботі кілька треків, деякі моменти в яких дивують і нас самих!", — підтверджують музиканти. 

Текст для нової пісні "Survive the Tide" написав на новий вокаліст гурту Олександр, а назву йому підказав рядок із пісні "Separate Ways" гурту Journey, 

"Тема (ред. пісні) — переживання людини, яка перебуває під обстрілами. Олександру, на жаль, довелось пережити такий досвід в Ірпені. Ліричний герой бачить, як знищуються будинки, як помирають люди, як руйнується ціле місто, і ненавидить варварську орду, яка влаштовує цей геноцид", — зазначають інші учасники Guerilla Noir.

Обкладинкою релізу займався дизайнер Сергій Кравченко, також відомий у певних колах як учасник гуртів Pictures Inside Me і Make Me Famous.

Почути гурт наживо можна буде вже цієї суботи, 5 листопада, на концерті у Bel Etage Music Hall разом із командами Хамерман Знищує Віруси, Septa, The Nitzsche та 0%Mercury. Також радимо переслухати дебютний мініальбом гурту - "Into The Void" (2021).

Guerilla Noir у мережі:

https://www.facebook.com/guerillanoir
https://soundcloud.com/guerillanoir/
https://guerillanoir.bandcamp.com/releases
https://www.youtube.com/channel/UCDI65gU52yjk7TjKBKfcUHg
https://www.instagram.com/guerillanoir/