Sick Solution видали метафоричний сингл

Сьогодні хардкор/метал гурт Sick Solution видав свій новий сингл "King Kong" та графічний кліп до нього.

"Ця композиція про наших військових чи просто про українців. Кінг Конг уособлює ЗСУ. Образ обрали просто, в нас вже була "Годзіла", а тепер буде Кінг Конг, ну, і сам Кінг Конг завжди був миролюбивим, оберігав свій острів, та коли його турбували – він все нищив, аби бути зі своїми людьми в безпеці", – розповідають музиканти Неформату.

Сингл народився в музикантів досить швидко.

"Тарас Фіголь наш новий драмер, написав за 2 години демку, потім на репетиціях вокаліст Тьома Трубецкой придумав текст і вокал".

Запис всіх інструментів відбувався окремо, в різних містах, де знаходяться нові учасники колективу, – вокалу у Вінниці, басу в Києві, гітари в Івано-Франківську. Зведення виконав Дмитро Кім, із яким музиканти співпрацювали вперше й залишилися дуже задоволеними.

 

Кліп для Sick Solution виконав їхній друг Ігор Моштус з Yuzhane Production. Сама відеоробота, за словами виконавців, означає для них вихід на новий рівень.

"Для Sick Solution це новий левел-ап. Все побудовано на 3D-об‘єктах і роботі з графікою, від нас був просто концепт, що це має бути Кінг Конг в дурному стилі, все як ми любимо, а саму роботу повністю довірили Ігорю, навіть правок там по суті не було".

Також вони додають, що в кліпі наявна буквальна кульмінація, що показує бажану для українців перемогу, яку ми обов’язково побачимо.

Sick Solution – вінницький хардкор/метал гурт, заснований у 2016 році. Учасників надихали команди на кшталт Parkway Drive або Architects. У 2019 році гурт випустив свій дебютний чотиритрековий EP "Воспоминания". У 2022 році Sick Solution були брані найкращим метал-колективом за версією The BUMA.

Sick Solution в мережі:

https://web.facebook.com/SickSolution
https://www.instagram.com/sicksolutionhc/

 

Фото обкладинки – Аліна Черногор