В Україні стартував проект Louder.me для молодих виконавців

Веб-версія проекту Louder.me з 21 грудня офіційно запрацювала, тим часом як додатки на Android та iOS все ще перебувають на стадії бета-версії.

Нагадаємо, проект Louder.me - це музична платформа, де між собою змагатимуться незалежні виконавці. Міжнародний проект покликаний допомогти незалежним музикантам знайти свою аудиторію. Louder.me — ніби тіндер для музики. Це гра у реальному часі, де слухачі зможуть швидко послухати пісні, обрати кращі та зберегти плейлісти у додатку на твоєму смартфоні.

Наразі слухачам вже доступні для прослуховування понад 10 тисяч треків. А от змагання між музикантами розпочнуться трохи пізніше. 

Детальніше ознайомитися із можливостями платформи Louder.me можна на офіційному сайті та у соцмережах проекту. Вона однаково корисна, як для виконавців, так і для слухачів: перші можуть зробити свою музику популярнішою у справедливому голосуванні, а другі - відкрити для себе нові музичні імена. 

До слова, одним із розробників платформи є український музикант, вокаліст колективів Septa i The Nietzsche - Євген Тимчик.

Louder.me у мережі:

https://louder.me/
https://www.facebook.com/followlouderme
https://www.instagram.com/followlouderme/
https://twitter.com/followlouderme
https://vk.com/followlouderme