Louder.me проведе турнір серед українських виконавців

Louder.me запускає всеукраїнський Турнір Незалежної Музики — Гучніший Я! Протягом тижня 14-21 жовтня слухачі обиратимуть найкращий український гурт або виконавця, що отримає винагороду 10 тисяч гривень.

Це буде перший турнір Louder.me серед виключно українських виконавців.

Для участі у турнірі музикантам потрібно, перш за все, завантажити свій трек на сайт. 64 пісні з найвищим рейтингом у режимі Arcade автоматично потраплять у турнір. З них випадковим чином сформуються 32 пари та розпочнеться відбірковий тур за олімпійською системою: 1/31, 1/16 і так до фіналу. Врешті протягом вихідних слухачі оберуть переможця з-поміж двох артистів. Цей виконавець і отримає приз — десять тисяч гривень. 

До того ж при партнерстві з Pop Corn CA відбудеться й акція для слухачів — розіграш квитків на концерт FEVER 333. Переможці отримають квитки на концерт та лімітований мерч Гучніший Я — футболку, снепбек та стікери. 

Проєкт Louder.me - це музична платформа, де між собою змагаються незалежні виконавці. Міжнародний проєкт покликаний допомогти незалежним музикантам знайти свою аудиторію. Louder.me — ніби тіндер для музики. Це гра у реальному часі, де слухачі зможуть швидко послухати пісні, обрати кращі та зберегти плейлисти у додатку на твоєму смартфоні. Вона однаково корисна, як для виконавців, так і для слухачів: перші можуть зробити свою музику популярнішою у справедливому голосуванні, а другі — відкрити для себе нові музичні імена.

Одним із розробників платформи є український музикант, вокаліст колективів Septa i The Nietzsche - Євген Тимчик.

Louder.me у мережі:

https://louder.me/
https://www.facebook.com/followlouderme
https://www.instagram.com/followlouderme/
https://twitter.com/followlouderme