Українські гурти змагаються за $3000 від Louder.me

Музичний проект Louder.me розпочав новий турнір Summer League, під час якого планує відібрати 128 учасників у різних жанрах з восьми кваліфікаційних змагань. Вони, а також переможці попередніх турнірів разом змагатимуться за $3000. 

Перший відбір Summer League Qualifying #1 уже розпочався. За місце у фіналі змагаються й українські гурти, а саме Telema, The Sixsters, Knifeman, Zoanthropy. Зверніть увагу, що терміни голосування досить швидкі й перший етап завершиться за 12 годин, тож проголосувати можна тут

Протягом літа проект Louder.me проведе 8 кваліфікаційних відборів та визначить 128 пісень різних жанрів, які й будуть змагатися між собою у серпні за головний приз - 3 тисячі доларів. Окрім того шанс позмагатися за цю суму отримають і 64 пісні з попередніх турнірів.  

Працюватиме це наступним чином: 

1. Кваліфікація. 
64 пісні з найвищим рейтингом в Arcade режимі будуть обрані до відборів за жанрами. 
2. Жеребкування. 
32 пари треків будуть формуватися випадковим чином.
3.  Відбір
Щотижня буде проводитися відбірковий тур за олімпійською системою: 1/32, 1/16, тощо.
4. Фінал. 
У вихідні проходитиме голосування за кращу пісню від пари фіналістів.

Ознайомитися детальніше з правилами та графіком проведення турніру можна на сайті. 

Аби долучитися до змагання виконавцям потрібно залити свій трек на Louder.me. Якщо у пісні буде достатній рейтинг, вона потрапить до лонглиста того чи іншого турніру, а згодом і до самого турніру.

Проект Louder.me - це музична платформа, де між собою змагаються незалежні виконавці. Міжнародний проект покликаний допомогти незалежним музикантам знайти свою аудиторію. Louder.me — ніби тіндер для музики. Це гра у реальному часі, де слухачі зможуть швидко послухати пісні, обрати кращі та зберегти плейлисти у додатку на твоєму смартфоні. Вона однаково корисна, як для виконавців, так і для слухачів: перші можуть зробити свою музику популярнішою у справедливому голосуванні, а другі - відкрити для себе нові музичні імена. 

Одним із розробників платформи є український музикант, вокаліст колективів Septa i The Nietzsche - Євген Тимчик.

Louder.me у мережі:

https://louder.me/
https://www.facebook.com/followlouderme
https://www.instagram.com/followlouderme/
https://twitter.com/followlouderme
https://vk.com/followlouderme