Українські гурти змагаються за $1000 від Louder.me

Музичний проект Louder.me розпочав новий турнір у категорії Best Rock Song of February 2019. За тисячу доларів, які отримає переможець, змагаються й українські команди. Серед них Twelves, Somali Yacht Club, Complete, Say It Loud, Wasted Heroes та ряд інших виконавців. 

Нагадаємо, у листопадовому турнірі Best Rock & Metal Song of November переможцем став запорізький металкор гурт Heartprints, який тоді також забрав переможну тисячу доларів. 

Новий рок-турнір стартував сьогодні, 25 лютого. У ньому за перемогу цілий тиждень змагатимуться 64 пісні. Кожного дня половина учасників буде вибувати, а решта намагатиметься дійти до фіналу. Долю гуртів вирішують голоси слухачів, тож підтримати улюблені колективи чи побачити всіх учасників можна за цим посиланням

До слова, раніше у турнірі Top Electronic Song of November 2018 перемогу здобув також український проект Cape Cod, який наприкінці вересня випустив другий повноформатний альбом Echoes".

Загалом же на проекті щомісяця проводиться один турнір з призом, до того ж в різних жанрах. Аби долучитися до змагання виконавцям потрібно залити свій трек на Louder.me. Якщо у пісні буде достатній рейтинг, вона потрапить до лонглиста того чи іншого турніру, а згодом і до самого турніру.

Проект Louder.me - це музична платформа, де між собою змагаються незалежні виконавці. Міжнародний проект покликаний допомогти незалежним музикантам знайти свою аудиторію. Louder.me — ніби тіндер для музики. Це гра у реальному часі, де слухачі зможуть швидко послухати пісні, обрати кращі та зберегти плейлисти у додатку на твоєму смартфоні. Вона однаково корисна, як для виконавців, так і для слухачів: перші можуть зробити свою музику популярнішою у справедливому голосуванні, а другі - відкрити для себе нові музичні імена. 

Одним із розробників платформи є український музикант, вокаліст колективів Septa i The Nietzsche - Євген Тимчик.

Louder.me у мережі:

https://louder.me/
https://www.facebook.com/followlouderme
https://www.instagram.com/followlouderme/
https://twitter.com/followlouderme
https://vk.com/followlouderme