Khors презентували новий альбом

Харківський black metal гурт випустив сьомий повноформатний альбом "Де Слово Набуває Вічності" за сприяння лейбла Ashen Dominion.

Вся робота над альбомом відбувалася упродовж осені 2019 — весни 2020 року на харківській Viter Music Studio.

Концепція альбому побудована навколо будинку "Слово" та присвячена подіям, що відбувалися в Харкові у 30-ті роки XX століття — часи, що називаються "Відродженням української культури".

"На той час, наприкінці 1920-х, кооператив письменників побудував житловий багатоповерховий будинок. Зовні будинок був побудований у формі літери "С" й отримав назву Будинок "Слово". Тут жила ціла плеяда українських письменників, драматургів, поетів, публіцистів, акторів та громадських діячів до початку масових репресій проти діячів української культури в 1933 році.

Ця трагічна сторінка історії відома як "Розстріляне Відродження". Майже всі жителі будинку "Слово" зазнали репресій: когось розстріляли, когось заслали до в’язниць, а хтось покінчив життя самогубством.

Стіни Будинку письменника "Слово" досі зберігають атмосферу кам’яних осередків, які стали "опікунами" для їхніх мешканців", — йдеться в офіційному повідомленні гурту.

Нагадуємо, наприкінці 2018 року Khors презентували мініальбом "За межами тваринного", ознайомитися з рецензією на котрий ви можете за посиланням. Також на сайті є рецензія на передостанній LP Khors "І ніч схиляється до наших лиць".

Khors — харківський блек-метал гурт створений у 2004 році. Наразі є одними із лідерів напрямку в Україні. Дискографія нараховує сім повноформатних альбомів, мініальбом, декілька синглів та лайв-альбомів, компіляцію. Співпрацює із київський лейблом Ashen Dominion.

Khors у мережі:

https://khors1.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Khorsband