La Horsa Bianca випустили новий альбом

Харківський психоделічний гурт представляє свій другий повноформатний альбом "Oneiric Numeric". Його презентація відбудеться 26 серпня у Схід Опера. Просто Неба.

"Як і перший альбом, цей ми записали самостійно. Навчившись на наших попередніх помилках, зробили деякі нові. Ми також спробували нові підходи до запису, як, наприклад, накладання багатьох органів і синтезаторів у частинах Ольги — в унісон — для досягнення нових тембрів, або налаштування маленького фортепіано Циммермана з гвинтами, басовими струнами та стосом нотного паперу. Фортепіано не зазнало пошкоджень! Ми також додали ще саксофони та флейти, щоб місцями зробити акценти", - йдеться в описі альбому. 

На відміну від першого, цей альбом є повністю інструментальним. Але у наступних релізах музиканти обіцяють вже видавати пісні та не уникати вокалу.

"Просто цього разу в нас були твори, які багато експериментують із формою, деякі з них, як сюїти, в розумінні цього поняття у прог-році. Ми думаємо, що у них достатньо історії й без додавання слів. Однак один із треків коротко містить сміх Ендрю Брагіна, але це не так просто помітити. Спробуйте самі", - пояснюють музиканти. 

Назва "Oneiric Numeric" - це відсилка до "Somatic Schematic", найменування першого альбому. Композиції на новому LP почали приймати свою первинну форму в той момент, коли перший альбом прийняв остаточну записану форму, тож між релізами існує певна симетрія.

Запис відбувався у Харкові на студії Digout протягом 2018-2019 років. Записом займався Євген Манко та Firefret. Зведення та мастеринг здійснили Максим Тріанов та той же Євген. Останній ще відповідав за обкладинку релізу.  

Альбом уже доступний на різних стрімінгових сервісах. 

Нагадаємо, дебютний альбом харків'яни випустили у жовтні минулого року. Почитати рецензію на La Horsa Bianca — Somatic Schematic (2018) можна за цим посиланням

La Horsa Bianca у соцмережах:

https://lahorsabianca.bandcamp.com/
https://fb.com/lahorsabianca
https://instagram.com/lahorsabianca
https://www.youtube.com/channel/UCUgWeOFjOzVzfcg8uIiNNjg