Новий альбом Farba Kingdom повертає до 80-х

Електронний дует Farba Kingdom днями випустив новий альбом "Return of the machines", який дихає епохою 80-х.

Написання цього альбому відбувалося паралельно зі створенням іншого повноформатника – українськомовного "Німб". Але, випущені в один рік, релізи мають різний звук та підхід.

Farba Kingdom – одеський дует Данила Фарби (автор пісень, вокал, гітара, синтезатор) та Лізи Фарби (вокал, електронні ударні, дизайн), що випускає музику у стилях darkwave, synth wave та post punk. Проєкт започаткував музикант та композитор Данило, який є членом Міжнародної асоціації сонграйтерів (ISSA), США, у 2019 році. Пісні Farba Kingdom звучать на радіостанціях США, Великобританії, Німеччини, Франції, Австрії, Канади, Португалії, Південної Африки, Китаю, Австралії.

"У альбомі "Return of the machines" ми хотіли продовжити електронні пошуки гуртів 80-х. На мою думку, він звучить так, ніби випущений у 86-87 роках. Цей звук ми й хотіли отримати", – ділиться Ліза Фарба з Неформатом.

На обкладинці альбому зображено людину, яка за допомогою айфону управляє своїм навколишнім світом, що також ілюструє концептуальний задум музикантів. Саму обкладинку намалювала Ліза, а ідея належить Данилу.

"Електронна музика 80-х років – це останнє нове, що було винайдено. В альбомі "Return of the machines" ми хотіли розпочати з тієї точки, де все зупинилося."

Наразі музиканти вже мають деякі напрацювання для наступного релізу й зупинятися у творчості не планують.

Farba Kingdom у соцмережах: 

http://www.youtube.com/c/FARBAKINGDOM
https://t.me/farbakingdom
https://instagram.com/farbakingdom
https://www.facebook.com/farbakingdomusic

Обкладинка – Bandcamp проєкту