Colotyphus випустили другий повноформатний альбом

Львівський atmospheric black metal гурт презентував LP "My Nostalgia" за сприяння лейбла Werewolf Promotion.



Альбом створювався упродовж зими 2019-2020 років на студіях MonolithProduction та Black Dwell Records. Зведення та мастеринг робили Den Brutalenko та Gennadiy Monilith.

"Надихають мене, як і раніше, подорожі Україною, любов до природи та сильне бажання створювати та записувати музику.
Концепт та ідея розкрита в ліриці альбому, проте можна сказати коротко, альбом — про взаємодію людини з природою, про грані мислення людини, ностальгію за тим, що тобі близьке ну, і звісно, про те, що подорож може тривати вічно, але часом від власних страхів та думок нам не втікти", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист і вокаліст гурту Геннадій Ковріжних (Monolith).

Над обкладинкою та оформленням Геннадій працював самостійно. Фото для обкладинки він зробив під час подорожі Карпатами.

Наразі гурт працює над випуском лайв-альбому, записаного під час виступу на цьогорічному фестивалі Тарас Бульба. Також там буде представлена нова пісня, що увійде до наступного студійного релізу. За словами музикантів, це буде завершення трилогії про "Подорож Зневіреної Душі".

"My Nostalgia" вийде на дисках та касетах. Також готується лімітований випуск дерев’яних боксів, які будуть містити дуже ексклюзивні речі.

Нагадуємо, раніше ми писали про мініальбом гурту "Before the Sunrise". Також на сайті є рецензії на дебютний ЕР гурту "Forgotten in the Past" (2015) та LP "Spiritual Journey of a forlorn Soul" (2017).

Colotyphus — львівський атмо-блек метал гурт, створений у 2015 році Геннадієм Ковріжних. Пізніше до складу гурту увійшли: Lycane (Polynove Pole) — ударні; Lirr — гітара; Jotunhammer (1914, Kroda) — бас; Dyvozor (Eskapism, Polynove Pole, Stryvigor, Рай із Твоїх Снів) — клавіші. Дискографія нараховує два мініальбоми, два сингли та два повноформатні альбоми.

Colotyphus у мережі:

https://www.facebook.com/colotyphus/
https://colotyphus.bandcamp.com/releases
https://www.youtube.com/channel/UCQ7U5uSv82pjNXdO4lL-Tfw

На обкладинці — зображення з бендкемпу гурту