Bedroom Talks випускає анонсований альбом

Днями сольний колдвейв-проєкт Bedroom Talks оприлюднив альбом "Call me Malespero". Той вийшов на іспанському лейблі.

Євген, засновник проєкту, працював над цією музикою, за власними відчуттями, довго – протягом 2022-2023 років. Цей період часу був дуже непростим для нього, що відобразилося на настрої альбому.

"Атмосфера цих мелодій увібрала в себе всю ту похмурість, тривожність, мій емоційний стан загалом", – ділиться Євген із Неформатом.

Реліз альбому відбувся на іспанському лейблі Oraculo Records у цифровому форматі, а наразі готується його видання на 12-дюймових платівках, які можна замовити вже.

Слово "malespero" із назви альбому можна перекласти як "відчай" із мови есперанто. Власне, уже це дає уявлення про тематичний вміст музики. Водночас тексти композицій, натхненні досвідом життя під час війни, не розповідають про війну напряму:

"Лірика більше про внутрішній стан і про те, як то все вплинуло на мене зокрема. У Львові, насправді, [війна] менше відчувається, аніж у столиці чи на територіях, близьких до лінії фронту. Але, коли менше ніж за кілометр від тебе ракета зносить декілька поверхів будинку, а ти сидиш у підвалі й чуєш увесь цей гуркіт від вибуху, це не може не вплинути на тебе, і забути про таке важко", – додає Євген.

Нещодавно ми також писали про мініальбом електронного дуету Ritual Lovers, де також задіяний Євген.

Bedroom Talks – сольний проєкт музиканта Євгена, заснований у 2017 році в Рівному. За словами виконавця, в проєкті поєднуються готичний колдвейв, дарквейв та minimal synth. У дискографії виконавця кілька альбомів, ЕР і 4 сингли. Раніше Євген також грав у гурті Cold Comfort, а наразі дотичний до формації Ritual Lovers.

Bedroom Talks у мережі:

https://www.facebook.com/bedroomtalksband

Фото обкладинки – надав виконавець