Halipster випустили по-гарному брудний альтроковий альбом

Хмельницький alternative/garage rock гурт презентував новий повноформатний альбом "Mondegreen".

Над релізом музиканти працювали з осені 2019 року. Цікавим фактом є те, що за два роки гурт не збирався на репетиції — усі партії створювалися дистанційно.

"Альбом не дотримується певної тематики, але основним лейтмотивом у всіх піснях були переживання та роздуми про існування та місце людини у світі, про сни та дійсність, про людські пороки і взаємовідносини, про перешкоди на життєвому шляху й буття загалом", — розповів у коментарі нашому виданню ударник гурту Дмитро Филиппович.

Обкладинку створив фронтмен гурту Денис Шалан.

"В основі ідеї лежить зірваний цвіт, як символ того, що він міг стати чимось більшим, та не став. Це стосується й самої назви альбому, адже часто мондегрін може стати чимось більшим, ніж просто невірно почуте слово.

Мондеґрін (англ. mondegreen) — неправильно почуте або неправильно інтерпретоване внаслідок неповної гомофонії слово чи вислів, яке трансформується у вираз або слово з новим значенням. Ця трансформація набуває популярності, якщо вихідний текст являє собою пісню або вірш", — додає музикант.

Наразі гурт працює над створенням відео на треки "Sleep Murder" та "Black Sphere", які вийдуть наприкінці вересня та жовтня відповідно.

Halipster — хмельницький альтрок/гараж-рок гурт створений у 2015 році. Дискографія нараховує один повноформатний альбом та сингл. Актуальний склад:

  • Шалан Денис — вокал/гітара
  • Филиппович Дмитро — ударні

Halipster у мережі:

https://soundcloud.com/halipster/sets/mondegreen
https://www.youtube.com/channel/UCn8KiNfiZdhbHXsalvzCvuA
https://www.instagram.com/halipster_band/
https://www.facebook.com/Halipster/

Фото обкладинки — Юлія Филиппович