Нове життя старої пісні: Grandma'pick випустили кліп

Альтернативний гурт Grandma'pick днями презентував відео до пісні "Sorry" з альбому "Never be without friends", що вийшов у 2020 році.

Під час роботи над цим відео команда зрадила своїй звичці знімати один кліп за одну добу.

"Це наша перша робота з Танею як вокалісткою. До зйомок відбулось лише декілька репетицій і ми відразу почали активно знімати відео і записувати альбом", – діляться музиканти Артем та Саша із Неформатом.

Зйомки відео розділилися на два етапи – учасників гурту відзняли під час чергового приїзду гітариста Артема з Німеччини, а от сюжетну лінію фільмували пізніше. 

 

Спродюсовала та відзняла кліп команда Yuzhane Prod, із ким гурт співпрацює вже не вперше.

"Ідея в тому, що в кожного з нас є свій переслідувач. Ним може бути як зовнішній спостергіач – фоловер в одній із твоїх соціальних мереж, чи той, хто має звичку дивитися в твоє вікно, так і внутрішній – критик всередині, тобто ти сам."

Кліп "Sorry" закриває історію минулорічного альбому гурту "Never be without friends" й, водночас, знаменує новий початок для музикантів. Останні обіцяють щось кардинально нове й не прощаються зі слухачами!

Grandma’pick – українсько-німецький альтрок гурт, створений у 2017 році. Їхня дискографія нараховує один мініальбом та два сингли.

Grandma'pick в мережі:

Youtube: https://m.youtube.com/channel/UCxBCDv3WuBj6lptDXC4cDQA
Facebook: https://www.facebook.com/GrandmaPickOfficial
Instagram: https://www.instagram.com/grandmapickband/

Фото обкладинки – Facebook виконавців