Перший повноформатний альбом від The COW

Київський психоделік / гараж-рок гурт The COW презентує дебютний у своїй дискографії повноформатник "Shvydshe Nij Trip". Альбом записаний на студіях Lipki Zvukozapis’ та Checkpoint у Києві. Зведенням займався звукорежисер Микита Шкуропат.

Концепція альбому полягає у трансляції емоційного стану людини від самого початку й до кінцевої крапки психоделічного тріпу за допомогою музики. Подібно хлопці досліджували різні аспекти вживання наркотичних речовин і на дебютному мініальбомі "Chy Dosyt" (2020).

У новій роботі мажорні мелодії контрастують із серйозною лірикою, адже і тема в альбому серйозна — наркотичне сп’яніння.

“Цей альбом — своєрідний drug education щодо вживання будь-яких речовин, які змінюють психічний або фізичний стан людини. Лірика закликає до відповідальності за вживання та висвітлює наслідки цього. В альбомі передано частину власного досвіду, а також досвід звірів, що живуть поряд із коровою в селі. У своїх піснях корова висміює заяви влади щодо доступності лікарських засобів на основі медичного канабісу, засуджує суспільство, яке ставиться зверхньо до наркозалежних людей, та висловлює останнім підтримку в боротьбі за себе, – йдеться у пресрелізі гурту.

The COW — гурт, створений у 2018 році в Києві. Музикально його творчість можна назвати сумішшю психоделічного та гаражного року. У серпні 2020 року вийшов їхній трьохпісенний сингл "Chy Dosyt", а у жовтні 2021 року вийшли 3 сингли з нового альбому "Shvydshe Nij Trip". 

Склад гурту:

  • Костянтин Бікмулін — гітара, вокал
  • Михайло Сельдін — бас, вокал
  • Дмитро Б — клавішні
  • Костянтин Нікітенко — ударні

The COW у соціальних мережах: 

https://www.youtube.com/channel/UCpCLH1AWVSd206_1oDEbBZg
https://www.facebook.com/Thecow42/
https://www.instagram.com/thecow42
https://band.link/ns6kX

Зображення для обкладинки надане гуртом