Андрій Сироткін випустив "екоальбом"

Український електронний артист презентував новий мініальбом "Вирій" за сприяння лейбла Mystictrax.

Над релізом музикант працював упродовж двох років. Записував Андрій усе самостійно, використовуючи модульні синтезатори "Вир" та "Хащі". Також на ЕР є дві спільні композиції — з ембієнт-музикантами Vlad Suppish та Vadim Griboedov.

"У треках "Вирію" немає прямої прив’язки до теми карпатських лісів, де проблема вирубки найгостріша, але всі назви композицій українські та асоціюються з цим регіоном.

Ліси — найважливіша частина екосистеми планети, адже вони виробляють кисень, є домівкою для тварин і запобігають природним катаклізмам, як-то посухи, повені та зсуви. При цьому ліс в Україні — жертва масштабного тіньового бізнесу. У нашій країні незадовільно функціонує державна система лісового господарювання і правопорядку, чим і користуються люди, що вирубують ліс задля свого персонального збагачення", — говорить музикант у пресрелізі.

Андрій закликає підтримати ГО "Лісові Ініціативи і Суспільство" (ЛІіС), яка займається питанням незаконної вирубки лісів в Україні, а також повідомляти про незаконну вирубку, якщо ви стали її свідком (ось як це зробити).

Нагадуємо, на сайті є рецензія на спільний альбом Андрія Сироткіна, Voin Oruwu та Mullah Shaheed — "That Other Earth" (2020).

Андрій Сироткін — український електронний продюсер та виконавець, котрий почав свою кар’єру у 2011 році. Також відомий під псевдонімами I Wannabe та Shade Of Drums. З діджей-сетами виступав у Польщі, Угорщині та Україні. Дискографія нараховує три релізи.

Андрій Сироткін у мережі:

https://soundcloud.com/andreysirotkin
https://www.facebook.com/andreysirotkinmusic
https://www.instagram.com/andreysirotkin_/

Фото обкладинки — Дмитро Карабчук