Дебют: віра в кожне сказане слово від Діти Дерихмари

Український експериментальний хіп-хоп артист презентував дебютний мініальбом "ГіК" (скорочення від "Грабувати і Красти").

 

Над усіма процесами: від накопичення до запису, зведення та мастерингу засновник проєкту Максим Михайличенко працював самостійно.

"Реліз про те, що я бачу й думаю. Це егоїстично, але працює, бо чесно. Він про намагання щось змінити: у своєму житті, індустрії, в ідеалі — у чиємусь розумі, дати альтернативу. Показати, що українською можна робити так.

Дати той результат, за який не буде соромно ні по звучанню, ні по тексту. Ані моєму кєнту, ані філологу. Ці треки зроблені так, щоб під них можна було поденсити, чи в метро поїздити. Чи робіть під них шо хочете, це вже від фантазії залежить.

Надихали мене:

  • артисти, у яких досить велика аудиторія, не можуть нічого сказати різкого, бо завжди хтось образиться. Поки я молодий і запальний, то за всіх язиком поляпаю. Головне не обляпатись, як то кажуть.
  • гігантьска прірва інформації, яку мої мозок і серце взяли із музики, книжок, фільмів, манги. Або вивозь задачу, або згівни її остаточно. Головне — передай емоцію.

Концепт один реченням: "Я йду грабувати інших артистів і красти їх аудиторію, пропонуючи якісніший продукт", — розповів у коментарі нашому виданню Максим.

Над обкладинкою працювала акторка Анна Пономарьова.

"Це її фотографії різних мене у вікнах "спальної дерихмари". Вона допомагатиме мені зі зйомками до цього релізу і надалі: в моєму інстаграмі з'являться по фотосету до кожного треку з коментарями: що, як і навіщо; вона також допомагатиме як мінімум з однією відеороботою. Вона - моя візуалізаторка", — коментує музикант.

Наразі автор планує випускати по синглу в місяць та доповнювати релізи відео, думає і про живі виступи.

Діти Дерихмари — сольний експериментальний хіп-хоп проєкт Максима Михайличенка. Дискографія нараховує один мініальбом. Творчий шлях музикант почав ще у 2010-му, накопичуючи демо-матеріали. Наявний поєднує в собі ґрайм, різноманітні прояви рок-музики та електронних елементів.

Діти Дерихмари у мережі:

https://www.facebook.com/dityderykhmary
https://www.instagram.com/dity_derykhmary/
https://band.link/9LzPW

Фото на обкладинці — Анна Пономарьова