Odradek Room записали альбом про затьмарений розум

Маріупольський doom metal гурт презентував третій повноформатний альбом "Painted Mind" за сприяння лейбла Badmoodman Prod. Релізи вийшов у цифровій версії, а також на дисках. 

Над новим матеріалом гурт працював упродовж останніх чотирьох років на власній репетиційці. Також музиканти самостійно роблять зведення та мастеринг своїх композицій, частково в цьому їм допомагає харківський звукорежисер Сергій Куракін.

Концепція альбому — змалювання картини затьмареного розуму.

"В альбомі зображено, як сильні негативні емоції зароджуючись змінюють у людині оптику, картину світу, а потім призводять до руйнівних наслідків. Негативні емоції, як і позитивні, — схожі на безумство, навіть якщо спричинені об’єктивними факторами, тому що здатні призвести до жахливого стану та позбавити людей чистоти сприйняття. Хоча європейська традиція так, на жаль не вважає, на відміну від східної. Скажімо так, це дуже-дуже спрощено про що альбом. Я намагався досить докладно деконструювати психологічні процеси, що відбуваються в затьмареному розумі, зробити з цього історію й перекласти її на художню мову", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист/вокаліст гурту Артем Крихтенко.

Над обкладинкою Артем працював самостійно.

Нагадуємо, раніше ми писали про перший сингл із цього альбому "The Room". Окрім того, трохи згодом на підтримку релізу гурт випустить кілька відео. 

Два попередні альбоми гурту - "Bardo. Relative Reality" (2013) та "A Man of Silt" (2017) - тільки на офіційній сторінці лейблу Hypnotic Dirge Records на bandcamp були продані понад 840 та 600 раз відповідно.

Odradek Room — маріупольський постметал/дум-метал гурт, створений у 2008 році під назвою Shards of Silence. З 2010 року існують під теперішньою назвою. Дискографія нараховує два повноформатні альбоми, що вийшли за сприяння канадського лейбла Hypnotic Dirge Records, й останній лонгплей "Painted Mind".

Odradek Room у мережі:

https://www.facebook.com/Odradek-Room-445674468785898/
https://odradekroom.bandcamp.com