Odradek Room повернулися з новим синглом і анонсували альбом

Маріупольський doom metal гурт презентував сингл та відео "The Room" з майбутнього третього повноформатного альбому "Painted Mind".

 

Над новим матеріалом гурт працював упродовж останніх чотирьох років на власній репетиційці. Також музиканти самостійно роблять зведення та мастеринг своїх композицій, частково в цьому їм допомагає харківський звукорежисер Сергій Куракін.

"Частково це викликано бажанням не бути втиснутими в обов’язкові обмеження часу, які завжди супроводжують роботу в студії. Частково бажанням контролювати всі процеси самим. Нехай десь на шкоду якості, зате з великим творчим і художнім контролем", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист/вокаліст гурту Артем Крихтенко.

Концепція релізу — глибинна психологія та ірраціональне всередині нас.

"Так чи інакше всі наші альбоми про психологію, про глибинне та ірраціональне всередині нас. Цей альбом - не виняток, проте на відміну від попередніх релізів я не хотів би робити розбір. Я думаю, що це все псує.

Мені близька постмодерністська концепція Ролана Барта "Смерть автора", згідно з якою слухач/глядач є співавтором твору, тобто сприймаючи й реагуючи на твір, він його відтворює у своєму розумі. Так що нехай люди дивляться й кожен знайде щось своє.

Від себе скажу, що попри уявну абстрактність, відбувається там усвідомлений і повноцінний сюжет", — додає музикант.

Над візуальним оформленням Артем Крихтенко працював самостійно.

Третій повноформатний альбом "Painted Mind" вийде 26 лютого. Наразі вже доступний для прослуховування другий сингл "Breaching The Soil". До релізу має вийти ще одне відео. Після 26 лютого, кожного місяця буде презентовано по одному відео, що будуть частиною повноцінного анімаційного фільму.

 

Нагадуємо, два попередні альбоми гурту "Bardo. Relative Reality" (2013) та "A Man of Silt" (2017) тільки на офіційній сторінці лейблу Hypnotic Dirge Records на bandcamp були продані понад 840 та 600 раз відповідно.

Odradek Room — маріупольський постметал/дум-метал гурт, створений у 2008 році під назвою Shards of Silence. З 2010 року існують під теперішньою назвою. Дискографія нараховує два повноформатні альбоми, що вийшли за сприяння канадського лейбла Hypnotic Dirge Records. Третій повноформатний альбом "Painted Mind" вийде на лейблі Solitude Productions.

Odradek Room у мережі:

https://www.facebook.com/Odradek-Room-445674468785898/