Gamardah Fungus виклали перший сингл з нового альбому

Одночасно з цим відкрилося передзамовлення на реліз дніпрян, що отримає назву "Natural Storm". Однойменну назву має й сингл.

Альбом, присвячений до десятиріччя гурту, вийде 19 листопада на київському лейблі Hidden Vibes. З прев’ю можна почути, що музика проєкту стала дійсно похмурішою та менш спокійною. Самі музиканти зараз характеризують свій стиль як power ambient з елементами drone doom, і, судячи із загального звукового полотна, ці теги відповідають дійсності.

Презентація альбому та святкування десятиріччя заплановані на 14 грудня у київському Coschey Local D.I.Y. у рамках Neformat Family Gig. Ціна квитків буде об'явлена трохи згодом.

"За 10 років існування географічна колаборація людей із якими гурт співпрацював досягла серйозних розмахів: за співпрацею були помічені різноманітні діячі культури родом із Карелії, США, Мексики, Польщі та навіть Тибету! Ювілей Gamardah Fungus відзначать найкращим для поціновувача способом — новим альбомом "Natural Storm" та його презентацією", — пишуть організатори.

Проєкт Gamardah Fungus сформований у 2009 році в Дніпрі саунд-дизайнером Ігорем Ялівцем і гітаристом Сергієм Ягодою. На сьогодні гурт має чимало релізів, відеокліпи та значний список творчих колаборацій з різними музикантами, режисерами, художниками, письменниками тощо. Нагадаємо, попередній альбом "Crossing The Wasteland" вийшов у 2018 році.

Gamardah Fungus у соцмережах:

Bandacamp: https://gamardahfungus.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/GamardahFungus
Soundcloud: https://soundcloud.com/gamardahfungus
Vimeo: https://vimeo.com/gamardahfungus