Fightback презентували другий міні-альбом

Криворізький хардкор гурт випустив другий мініальбом, що отримав назву "Ненависть". 

Як і всі минулі релізи, матеріал записувався та зводився в домашніх умовах. Обкладинку створював гітарист власноруч, за допомогою олівця та маркера.

Ось що самі учасники розповідають про кожну пісню з ЕР:

  • "Ненависть" була написана в той день, коли вокаліст прийняв рішення видалити свою сторінку в інстаграмі та виплеснути всі накопичені емоції.
  • "Коронавирус"— висміювання абсурдності релігійних фанатиків. Немов усі хресні ходи вулицями міста допоможуть у боротьбі із пандемією. Музика створювалася під впливом Reminded (ред. київський хардкор гурт), у такий спосіб ми вкотре хотіли респектнути хлопцям.
  • "Быдлан" ґрунтується на реальних подіях - під впливом алкоголю, вокаліст та ударник вешталися містом та поводилися, як повні мерзотники, через що потрапили в місцеві новини.
  • "Я не люблю" — створена на вірш величного Володимира Семеновича Висоцького. Чудовий текст, котрий досі актуальний.
  • "Балабол" — пісня про брехливих та лицемірних людей."

Нагадаємо, у лютому хлопці випустили дебютний мініальбом, і цього року планують видати обидва свої релізи на CD та касетах.

Fightback - це хардкор колектив, який у 2018 році утворила група музикантів з Дніпра, Кривого Рогу та Маріуполя. Вони виникли на базі вже недіючого гурту Knife in throat. На рахунку колективу два мініальбоми. Серед інфлюенсів музиканти відзначають команди Reminded, Backtrack, Slapshot, Cruel Hand, Exploited. 

Fightback у мережі:

https://fightback2018.bandcamp.com
https://vk.com/fightback2018