VTV закрили новим EP перший етап творчості

Криворізький hardcore punk гурт презентував мініальбом "Всё ещё верю".

Над цим релізом та дебютним LP гурт працював паралельно впродовж 2020 року на місцевій DIY студії A.P.Records. Зведення та мастернг pробив басист Ласка.

"Я б не сказав, що матеріал сильно відрізняється від першого альбому. Насправді 4 із 6 пісень — старі, які не увійшли до першого альбому. Лише дві пісні нові — "Верь лишь у себя" та "Полпути". Цей ЕР для нас як доповнення першого альбому, крапка в певному етапі творчості

Нашу творчість після реюніону ми почали саме з цих пісень, які ми граємо на концертах із 2019 року. Щодо двох нових пісень, то певна різниця все-таки є. Це пов’язано з тим, що один із наших гітаристів почав проявляти більше ініціативи в написанні музики й запроваджувати свіжі ідеї", — розповів у коментарі нашому виданню вокаліст гурту Бегемот.

Над текстами працювало водночас чотири людини, тому концептуально альбом має доволі широкий спектр тем:

  • "Верь лишь в себя" я написав, коли в мене трапилися певні складнощі в житті. Я зрозумів, що всі проблеми — виключно твої, не варто розраховувати на чиюсь допомогу, потрібно бути сильним та самостійно розв’язувати власні проблеми.
  • "Полпути" була написана задля емоційного струсу нашого гурту. Це пісня про нас самих і для нас самих.
  • "Уроды" ми написали разом з гітаристом Калиною під враженням від фільму "Freaks" Тода Броунінга 1932 року.
  • "Все против всех" це текст Калини, власне, він її й виконує.
  • "Все еще верю" я вважаю ледь не найкращим нашим текстом, її автор басист Ласка.
  • "В этом городе, богом забытом" це вірш нашого друга Антона, барабанщика Fightback, він раніше балувався поезією", — коментує музикант.

Над обкладинкою вокаліст Бегемот працював самостійно.

"Ми з Калиною насправді ще ті емобої, тому обкладинку хотіли зробити відповідну. Вийшло щось середнє між надією й розпачем, ну й у такій емо-палітрі. Якщо чесно, над обкладинкою взагалі не парились. Щось криво намалював, і добре. У салоні фотодруку мені її за 10 грн відсканували й обрізали у формі квадрату. От і все", — додає Бегемот.

Наразі гурт накопичує матеріал для наступного релізу та найближчим часом планує випустити спільний трек із київськими поп-панками Stringy!

Нагадуємо, восени минулого року VTV випустили дебютний LP "Смотри на вещи шире".

VTV — криворізький панк-рок/мелодік хардкор гурт, що існував у період 2006–2013 років. У 2019-му різні учасники об’єдналися та презентували перший сингл "Непрестранно". Дискографія нараховує один повноформатний альбом, два сингли та ЕР. Актуальний склад: Калина — гітара; Тьома Ганжик — барабани; Олександр Сергійович — гітара; Бегемот — вокал; Ласка — бас.

VTV у мережі:

https://vtvpunx.bandcamp.com/
https://www.instagram.com/vtv_punx/
https://www.youtube.com/channel/UC4f295geFOdj7wr3B-_1W8A
https://www.facebook.com/vtvpunx