VolokRecords випустив на CD обмеженим накладом другий альбом проєкту Waveskania

Столичний лейбл презентував на фізичних носіях другий альбом криворізького dark ambient проєкту Waveskania "Broken Dream Walls".

Засновниця проєкту Катерина Ян створювала реліз упродовж трьох місяців 2019 року. Над усіма процесами (накопичення, запис, зведення та мастеринг) Катерина працює самостійно.

"Основними інструментами продакшну для цього альбому є невеличкий Macbook виробництва 2006 року і програмне забезпечення Gleetchlab 2.3 та Gleetchlab 3.0, що свого часу абсолютно ексклюзивно розроблялося видатним італійським митцем і музикантом Giorgio Sancristoforo. Також, у якості первинного джерела звуку і виконавицького інструменту для створення різноманітних синтезаторних флуктуацій і містичних тонів, використовується Roland SH01A", — розповіла у коментарі засновниця проєкту Катерина Ян.

Головна концепція релізу — дослідження червоточин між вимірами.

"Робота насичена різними потойбічними образами або дуже повільними, майже статичними, звуковими пасторалями, що змінюються для введення слухача в гіпнотичний стан і підсилення ефекту спостерігача. Часто навмисно мінімальне навантаження в треках використовується, як творчий засіб для акцентування уваги на певних деталях, що більше допомагає відчути індивідуальний настрій кожної аудіо роботи", — додає авторка.

Над обкладинкою працював засновник лейбла VolokRecords Артур Могилевський.

Наразі авторка працює над накопиченням нового матеріалу.

Waveskania — криворізький дарк-ембієнт проєкт, заснований Катериною Ян у 2019 році. Дискографія нараховує 15 релізів. Ідея назви проєкту обігрує слова "wave" та "scan" й багато в чому надихається наявністю технології семплування, що дозволяє візуально зображати форму хвилі, вибирати точку старту й кінця семплу, вводячи їхнє числове значення.

Waveskania у мережі:

https://waveskania.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/waveskania
https://www.facebook.com/waveskania
https://www.instagram.com/waveskania/
https://www.youtube.com/channel/UCTWKGxQ6X7CWhEIizS1pMgQ

Матеріал для обкладинки наданий засновницею проєкту