Jinjer та Space Of Variations поїдуть у європейський тур

Гурт Jinjer анонсував два колективи, які супроводжуватимуть його у рамках європейської частини Macro Tour 2019. 

Тур розпочнеться 8 листопада презентацією нового альбому Jinjer "Macro" у клубі Бінго. Компанію їм складуть спеціальні гості — канадці The Agonist. На решті ж виступів, які триватимуть аж до 22 грудня та охоплять Польщу, Чехію, Німеччину, Данію, Люксембург, Нідерланди, Бельгію, Великобританію, Францію, Італію, Іспанію, Швейцарію, Хорватію, Словаччину, Угорщину та Австрію, у якості саппорту виступатиме фінська команда Khroma та український гурт Space Of Variations. 

Чимало концертів вже мають солдаут, а в ряді міст колектив був вимушений перенести виступ до більшого залу через ажіотаж на квитки. 

Нагадаємо, у січні Jinjer випустили новий міні-альбом "Micro". Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням.

Jinjer — український метал-гурт, заснований у 2009 році в місті Горлівка, Донецької області. З моменту існування група випустила два повноформатні альбоми, один EP та декілька кліпів. Останнім часом команда працює зі всесвітньовідомим лейблом Napalm Records.У липні 2016-го гурт Jinjer офіційно видав свій другий повноформатник "King of Everything". А вже у грудні гурт отримав звання кращого українського метал-колективу за версією премії BUMA.

Jinjer у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/JinjerOfficial
VK: https://vk.com/jinjer_metal_band
Bandcamp: https://jinjer.bandcamp.com/
Soundcloud: https://soundcloud.com/jinjermetal

Гурт Space Of Variations розпочинав свою діяльність під назвою Пространство Вариантов ще у 2008 році. Після перерви колектив відновив свою діяльність, змінив назву, а також звучання. У серпні 2016 вийшов їх ЕР "Blackmail". Також Space Of Variations отримали звання кращого метал-гурту країни за версією премії BUMA 2017. 

Почитати рецензії на останній альбом "Mind Darknet" (2018) можна за наступними посиланнями: 

Space Of Variations у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/SpaceOfVariations
Instagram: https://www.instagram.com/spaceofvariations_band
Soundcloud: https://soundcloud.com/space_of_variations
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCAcsDTlPlUZmBBcdpqRRMCA
Bandcamp: https://spaceofvariations.bandcamp.com