Jinjer анонсували вихід нового альбому

Лейбл Napalm Records розпочав пре-ордер нового повноформатного альбому українського метал-гурту та представив кліп на перший сингл "Judgement (& Punishment)" з нього. 

Альбом "Macro" вийде 25 жовтня цього року у форматі вінілів, дисків та касет. Детальніше тут

"Караючі рифи, агресивно змішаний вокал та дивовижно глибока лірика роблять "Macro" їх найбільш розвиненим і незаперечним альбомом на цей момент — переводячи слухача в подорож травмою, боротьбою за владу та жадібністю з progressive groove metal на фоні", - пише лейбл Napalm Records. 

Треклист альбому:

1. On the Top
2. Pit of Consciousness
3. Judgement (& Punishment)
4. Retrospection
5. Pausing Death
6. Noah
7. Home Back
8. The Prophecy
9. lainnereP

"Перехід від малих речей до більших — це природний порядок речей, і ми проклали шлях від "Micro" до "Macro", несучи вагу почуттів, емоцій та досвіду. Це монументальний момент в історії Jinjer, квінтесенція того, що робить нас такими, якими ми є, і як люди, і як гурт. Ми пишаємось кожною ноткою, яку співали та грали на "Macro", і не можемо дочекатися, коли ви його послухаєте!", - кажуть музиканти. 

Разом з анонсом гурт презентував новий сингл "Judgement (& Punishment)" та кліп на нього.

"Скільки разів ми різко реагували на щось лише тому, що просто цього не розуміємо? Схоже, у всіх нас є вроджена людська риса: коли є щось невідоме чи незнайоме, ми схильні ставити це під сумнів, нападати та нарешті знищувати… так само, як примітивні мавпи. Але коли воно завдає удару у відповідь, це може бути занадто сильно, аби витримати. Кожна дія викликає реакцію. Судження (і покарання) - це реакція. Просто майте це на увазі", - пояснює ідею пісні гурт.

Великий сольний концерт та презентація нового альбому гурту відбудуться листопада у столичному клубі Бінго. 

Нагадаємо, у січні Jinjer випустили новий міні-альбом "Micro". Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням.

Jinjer — український метал-гурт, заснований у 2009 році в місті Горлівка, Донецької області. З моменту існування група випустила два повноформатні альбоми, один EP та декілька кліпів. Останнім часом команда працює зі всесвітньовідомим лейблом Napalm Records.У липні 2016-го гурт Jinjer офіційно видав свій другий повноформатник "King of Everything". А вже у грудні гурт отримав звання кращого українського метал-колективу за версією премії BUMA.

Jinjer у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/JinjerOfficial
VK: https://vk.com/jinjer_metal_band
Bandcamp: https://jinjer.bandcamp.com/
Soundcloud: https://soundcloud.com/jinjermetal