Space Of Variations діляться DIY-кліпом

Сьогодні відбулася прем’єра нової пісні метал-гурту Space Of Variations, яка має назву "Someone Else", а також кліпу на неї.

Новий кліп є метафорою, що постала навколо тем індивідуалізму та оригінальності кожної окремої людини.

"У цьому відео показано, як безликий натовп намагається знищити індивідуальність головного героя, намагається вбити його, намагається зробити його таким самим, як вони", – зазначено у пресрелізі.

Як учасники гурту розповіли Неформату, над відео вони працювали самостійно: виконали декорації до нього (в тому числі електричний стілець), виставили світло, знайшли акторів, а також зрежисували його від початку й до кінця. Оператором став друг музикантів Віталій Левицький.

 

"Парадоксально, але внутрішня головоломка стає завершеною лише після "розбору" себе. Прийняття реальності, незалежно від того, наскільки вона хороша чи погана, витверезує. Це ІМАГО. Просто підтримуйте свій внутрішній вогонь."

Тут під "імаго" гурт має на увазі досягнення зрілості, апелюючи до біологічної назви стадії розвитку комахи. Концепція імаго є провідним символом майбутнього альбому, до якого входить композиція "Someone Else".

Space Of Variations – вінницький метал-гурт, що розпочав свою діяльність під назвою Пространство Вариантов ще у 2008 році. Після перерви колектив відновив свою діяльність, змінив назву, а також звучання. Вже у серпні 2016 вийшов їхній ЕР "Blackmail", а у 2017 році Space Of Variations отримали звання кращого метал-гурту країни за версією премії BUMA. Колектив підписаний на Napalm Records

Space Of Variations у мережі:

https://www.facebook.com/SpaceOfVariations
https://www.instagram.com/spaceofvariations_band
https://soundcloud.com/space_of_variations

Фото обкладинки – Facebook гурту