Дует Monotonne випустив новий сингл

Дніпровсько-київський дует випустив сингл "One More Day" з майбутнього однойменного ЕР, який музиканти планують випустити до кінця року.

Трек, зі слів музикантів, не спонукає до внутрішнього чіллу, а радше є віддзеркаленням "перебування у коконі, де незалежно від дня, часу доби й оточення, ми постійно змушені боротися з власними проблемами, але долати їх". 

Запис, зведення та мастеринг треку було зроблено на домашній студії Hi5. За словами композитора Юрія Буличова, у треку присутні 53 доріжки барабанів і перкусій, які отримані шляхом саунддизайну з field recordings польових записів різних звуків.

Привідкривши завісу майбутнього ЕР, гурт обіцяє продовжувати шлях вже сформованої стилістики холодного мінімалізму.

"В окремих треках міні-альбому буде звучати жива струнна секція, будуть треки російською та українською мовами, будуть не зовсім традиційні для електронної музики нерівні ритмічні розміри. Є ще дуже багато ідей, які очікують реалізації", - зазначають музиканти.

Нагадаємо, дебютний альбом гурту "Obscure" вийшов у травні цього року.

Monotonne - проєкт з Дніпра / Києва, основна музична ідея в якому базується на поєднанні простих композиційних форм та інтелігентного саунду, близького по атмосфері до скандинавської електронної сцени. У своєму продакшені гурт робить особливий акцент на використанні монофонічних синтезаторів, великої кількості натуральних звуків, зроблених у польових записах, а також категоричній відмові від програмування і застосування сторонніх семплів. Усі музичні ідеї складаються вручну на реальних аналогових інструментах, що в сукупності формує у Monotonne особливу музичну айдентику.

Основні учасники проєкту Monotonne:

  • Юрій Буличов (синтезатори, піано, драм-машини, гітара, глокеншпіль, перкусія, бек-вокал, вокальне аранжування)
  • Ліза Колот (лірика, вокал, бек-вокали, вокальне аранжування)

Monotonne у соцмережах:

https://www.facebook.com/monotonne/
https://soundcloud.com/monotonne_band