Cape Cod випустив новий альбом

Київський проект нарешті презентував анонсований раніше альбом "Echoes".  Це вже другий повноформатний реліз Максима Сікаленка, творця проекту Cape Cod. 

"Другий альбом почався там, де закінчився перший", - згадує Максим Сiкаленко. У 2016 році він став одним з головних відкриттів на українській електронній сцені, а його дебютний альбом "Cult" отримав номінації премій A Prize та Jägermeister Indie Awards і став одним з найкращих у 2016 році за версією багатьох українських музичних видань.

Через два роки Cape Cod повернувся з новим альбомом "Echoes", який цілком заслуговує на звання міжнародного, адже до створення 14 нових пісень музикант залучив 7 вокалістів з різних країн: США, Великобританії та Ірландії.

Лейтмотив всього альбому - спроба виходу з безкінечного потоку інформаційного шуму, який нас оточує. Зведенням і мастерингом релізу займалася відома київська студія Revet Sound. 

Альбом можна також послухати та придбати на сервісах Apple Music, iTunes та Google Play.

Нагадаємо, 12 грудня у київському клубі Atlas відбудеться презентація альбому. Квитки на події уже доступні онлайн. 

Cape Cod - це проект київського музиканта Максима Сікаленка, колишнього учасника маткор гурту + \ -, хаус-продюсера і засновника лейблу Kiev House. Проект виник у 2013 році та швидко зробив свого творця одним із впливових представників електронної сцени. У доробку Максима вже декілька потужних релізів і колаборацій з українськими та закордонними музикантами. Його дебютний альбом "Cult" був номінований на звання "Кращого альбому року" за версією радіо "Аристократы", а сам Максим отримав номінацію "Кращий електронний артист" премії Jagermeister Indie Awards.

Cape Cod у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/capecodband
Instagram: https://www.instagram.com/cape_cod/
VK: https://vk.com/capecodband
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCOeYJ7mSziBBt5gXEInEpXg