Конкурс W:O:A Metal Battle Ukraine 2019 почав анонсувати учасників

20 квітня 2019 року у столичному клубі Bingo відбудеться змагання серед українських метал-гуртів за можливість взяти участь у найбільшому світовому конкурсі Wacken Metal Battle. 

Переможець W:O:A Metal Battle Ukraine перейде до Інтернаціонального Фіналу на Wacken Open Air, де представлятиме Україну серед десятків найсильніших метал-гуртів зі всього світу.  Зрештою, журі відбере п’ять найкращих команд, які будуть нагороджені матеріальними та грошовими призами. 

Фінал Metal Battle на W:O:A також стане живим форумом для всіх учасників, де вони зможуть поспілкуватися з продюсерами, менеджерами, букерами та лейблами. Таким чином, Metal Battle дає змогу всім учасникам налагодити контакти, які можуть бути корисними для їх музичного майбутнього. 

Нагадаємо, минулого року на Національному Фіналі міжнародного музичного конкурсу W:O:A Metal Battle переміг луцький метал-гурт Motanka. Згодом вони посіли друге місце у світовому фіналі W:O:A Metal Battle, що привабило увагу лейблу Napalm Records, з якими гурт згодом підписав контракт.  

Наразі W:O:A Metal Battle Ukraine 2019 уже стали анонсувати учасників змагання. Першим став alternative metal гурт Firebringer. Прийом заявок від гуртів тривав з осені 2018 року до 1 лютого. 

Wacken Metal Battle стартував у 2003 році. З того часу, цей конкурс об'єднує на Wacken Open Air металеву сцену усього світу. На даний момент, до конкурсу приєдналися понад 40 країн. Такі країни, як: Канада, Мексика, Болгарія, Китай, Японія, США та багато інших увійшли до цієї всесвітньої мережі, щоб вибрати один, найкращий гурт, який буде представляти сцену їхньої країни на міжнародному фінальному турі Wacken Open Air у Німеччині.

W:O:A Metal Battle у соцмережах: 

http://www.metal-battle.com.ua
https://www.facebook.com/metalbattleukraine/