Чумацький Шлях зайняв четверте місце на W:O:A Metal Battle

Хмельницький гурт, який наприкінці квітня став переможцем українського відбору W:O:A Metal Battle Ukraine нещодавно виступив на фіналі конкурсу у Німеччині.  

Нагадаємо, на Інтернаціональному Фіналі на Wacken Open Air, Чумацький шлях представляв Україну та змагався з десятками найсильніших метал-гуртів зі всього світу. Зрештою, журі відібрало п’ять найкращих команд, які були нагороджені матеріальними та грошовими призами.

Призові місця розділилися наступним чином: 

1. Латвія - Varang Nord
2. Угорщина - Archaic
3. Іспанія - Drunken Buddha
4. Україна - Чумацький шлях
5. Польща - Vane

За четверте місце наші музиканти отримали 2 тисячі євро, та подарунки від Markbass і Paiste. 

Нагадаємо, минулого року, гурт Motanka, переміг на Національному Фіналі міжнародного музичного конкурсу W:O:A Metal Battle. Згодом вони посіли друге місце у світовому фіналі W:O:A Metal Battle, що привабило увагу лейблу Napalm Records, з якими гурт згодом підписав контракт.  

Wacken Metal Battle стартував у 2003 році. З того часу, цей конкурс об'єднує на Wacken Open Air металеву сцену усього світу. На даний момент, до конкурсу приєдналися понад 40 країн. Такі країни, як: Канада, Мексика, Болгарія, Китай, Японія, США та багато інших увійшли до цієї всесвітньої мережі, щоб вибрати один, найкращий гурт, який буде представляти сцену їхньої країни на міжнародному фінальному турі Wacken Open Air у Німеччині.

W:O:A Metal Battle у соцмережах: 

http://www.metal-battle.com.ua
https://www.facebook.com/metalbattleukraine/