Straytones випустять мультфільм

Robustfellow Prods презентує третій реліз українського психоделік-рок гурту Straytones у цифровому форматі 22 лютого. EP "Beware, Dark Lord! Here comes Bell-Man" супроводжується мультфільмом, ідея якого виникла під час підготовки релізу.

Ось що розказують учасники гурту про майбутній реліз:

"Історія цих двох треків почалася з жарту про одяг Марини та Вови, і, в результаті, Вову назвали Дарк Лордом, а Марину - людиною дзвіночком, або Белл-Меном. З цього ж жарту ми розвинули мультяшну ідею про двох персонажів, які повинні один одному протистояти, і якщо владний і злий Дарк Лорд як персонаж був зрозумілий, то ідея про Белл-Мена виношувалася трохи довше.

Ми зробили його невизначеною, хаотичною сутністю, яка завдяки своїй незрозумілості може не тільки протистояти, а й перемогти темного лорда. Серединний трек "Abyss" з'явився спонтанно, але символізує момент попадання Темного Лорда у мета-простір."

Straytones поділилися ексклюзивними скріншотами з майбутнього анімованого ролика. Його автором, до слова, є київський художник-аніматор та заразом учасник гурту Warningfog Євген Хоменко

EP буде у доступі в усіх провідних цифрових магазинів включно з iTunes, Spotify, Google Play тощо.

Нагадаємо, у 2018 році гурт разом із Somali Yacht Club гастролював Румунією, Болгарією та Грецією. Новий спільний зі Stoned Jesus тур запланований на березень 2019-го.

Straytones — психоделічне пауер-тріо з Києва, Україна. Їх музика, це коктейль, що складається переважно з психоделічного, гаражного та сьорф-року, проте інгредієнтів в цьому коктейлі, з часом, стає дещо більше. Просякнуті духом гаражного року та хіпі 60-х, і натхненні сучасною нео-психоделічною атмосферою, Straytones близькі до The Brian Jonestown Massacre, Night Beats, Froth, Wand, Ty Segall, Fuzz та Oh Sees.

Учасники гурту — Марина (ударні / вокал), Артем (гітара / вокал) та Вова (бас-гітара).

Гурт представив свій перший EP "Blossom" ("Цвітіння") 12 серпня 2012 року. На початку 2017 року музиканти випустили однойменний альбом "Straytones". Почитати рецензію на Straytones — Straytones (2017) можна за цим посиланням

Straytones у соцмережах:

https://straytones.bandcamp.com
https://www.facebook.com/Straytones/
https://soundcloud.com/straytones
https://vk.com/straytones