Концепція двійковості: Robustfellow випустить серію сплітів на касетах

Київський лейбл Robustfellow анонсує випуск касетної збірки "Robust Split Series (Season 1)". Вона побачить світ вже незабаром – 24 грудня.

Коробка з 5-ти касет матиме запис українського гурту на одному боці та запис закордонного гурту на іншому, що і є особливістю цього видання.

"Цього разу лейбл застосовує формулу Choloepus Didactilus – величного двопалого лінивця. Оскільки цей вид має лише по два кігті на передніх лапах, так і касети мають по два боки кожна", – йдеться в пресрелізі лейблу.

Split Series (RSS) – це абсолютно новий напрямок у стрімко зростаючому метавсесвіті Robustfellow Prods. 10 формацій з 3-х континентів, що представляють 6 різних країн, об'єднаються за допомогою касетного боксу "Robust Split Series". Перший сезон цієї серії занурить слухача у сладж/дум-хащі, та залишить повільний і вагомий післясмак.

Візуальний супровід касет, натхненний енергетикою та зовнішнім виглядом карт таро, розробив Юрій Нагорний, логотип для серії виконав Вадим Кулін, а дизайн розробив Юрій Казарян. 

Серед українських гуртів можна буде почути: Kasu Weri, Celophys, One Magic Megawatt, Keepleer 18, BOMG.

Серед закордонного супроводу будуть: TASER (Фінляндія), Radian (США), Yanomamo (Австралія), Silver Gallery (Франція), BongBongBeerWizards (Німеччина).

Robustfellow в мережі:

https://robustfellow.bandcamp.com
https://discogs.com/label/617905-Robustfellow
https://youtube.com/user/TheRobustfellow
https://facebook.com/RobustfellowProds/
https://twitter.com/robust_fellow
https://instagram.com/robustfellow_prods
https://t.me/robustfellow

Фото обкладинки – надав лейбл