Bejenec випустив новий сингл

Український електронний проект нещодавно випустив новий сингл "Acid Attack", котрий, як можна зрозуміти з назви та обкладинки, розповідає про сумнозвісну практику обливання людей кислотою. 

У описі нового релізу виконавець наводить деяку інформацію щодо подібних атак: 

"Намір атакуючого - часто принизити, а не убити жертву. У Британії такі напади, особливо спрямовані проти чоловіків, вважаються недооціненими, і в результаті багато хто з них не з'являється в офіційній статистиці. Одними з найпоширеніших мотивів винуватців є особистий конфлікт через інтимні стосунки та відмову у сексі, расова мотивація, ревнощі, соціальна, політична та релігійна мотивація, атаки проти меншин, конфлікти через власність, помста за відмову від сексу тощо.

Обливання кислотою часто трапляється як помста проти жінки, яка відкидає пропозицію шлюбу або сексу. Гендерна нерівність та жіноча позиція в суспільстві, у порівнянні з чоловіками, відіграють важливу роль у таких видах нападів".

Сингл можна послухати на Бендкемпі та саундклауді виконавця. 

Bejenec – проект українського музиканта донецького походження Даніеля Сєнічкіна, резидента одеської формації "Всьо Правільно".  Перш за все, проект орієнтується на живий перформанс. У його творчості можна почути елементи IDM, techno, breakbeat та багато іншого. 

Bejenec у соцмережах:

 

https://bejenec.bandcamp.com/album/north-north-west
https://soundcloud.com/daniel-syenichkin
https://www.facebook.com/runbejenecrun
https://vk.com/runbejenecrun
https://www.instagram.com/albms4free/