Альбом проекту Taylor Drift вийде на вінілі

Цієї осені в українського електронного проекту Taylor Drift вийшов дебютний альбом під назвою "Because I'm Speeding", саунд якого надзвичайним чином балансує між класичним vaporwave та сміливими експериментами.

За проектом Taylor Drift стоїть сімнадцятирічна киянка Соня, яка також професійно займається дизайном та оформлює всі платівки власноруч.

"І звукова, і візуальна складова мого проекту однаково важливі. Розчиняючись одне в одному, вони створюють спеціальний телепорт, або Лемаршан бокс іншими словами, що переносить слухача в ті чарівні світи, де мрії та сни не менш реальні, ніж наше повсякденне життя", -- розповідає Соня.

"Because I'm Speeding" спочатку був доступний виключно на касетах, але лімітована серія в 200 екземплярів розійшлася вже в перший тиждень випуску альбому. Тому Ogritch Tapes -- лейбл, що відповідає за випуск альбому -- вирішили додати ще й цифрову версію для всіх, хто не встиг отримати фізичні носії. Окрім цього Ogritch Tapes наголошують, що вже зараз працюють над тим, щоб наступного року зробити можливим перезапуск альбому Taylor Drift "Because I'm Speeding" спеціальним виданням на вінілі. Це видання включатиме бонусний матеріал та постер, який намалювала сама авторка проекту.

"Зараз усе відбувається особливо швидко, і для того, щоб входити в резонанс із живим пульсом часу, а не просто фіксувати уламки його тіней, необхідно бути досить чуйним та притримуватись особливого темпу. В іншому випадку все, що ти хотів передати може зникнути в момент, коли перфекціонізм мутує в боротьбу внутрішніх фантомів. Для мене важливо створювати не засушених метеликів, а навпаки -- тих, що інколи літнім днем сідають на вікно і через секунду, змахнувши крилами, розчиняються у променях сонячного світла. В цьому я відчуваю природну магію речей, з якою мені хочеться працювати в музиці", - пояснює важливі моменти Соня.

Протягом двох місяців дебютник уже встиг потрапити під приціл американських ЗМІ Tiny Mix Tapes та NewAge Apocalypse Magazine, відмітитися у двадцятці найкращих експериментальних альбомів 2017 року за версією Gin & Platonic та прозвучати в ефірі радіошоу Black Market Trade, що транслюється на 20ft.radio.