У Тернополі пройде великий благодійний фестиваль

13, 14 та 15 травня у Тернополі відбудеться благодійний фестиваль Faine Misto, всі виручені кошти з якого буде передано на потреби полку "Азов". Це перший великий фестиваль, що пройде в Україні після повномасштабного вторгнення росії 24 лютого. 

Організатори запевняють, що фестиваль безпечний для відвідувачів, адже проходитиме у бомбосховищі, а саме в локації "Na ПОШТІ".

Серед анонсованих учасників чимало команд, про які ми неодноразово писали: The Unsleeping, паліндром, Ignea, Sick Solution, Bojevilla, Omana, Telema, 0%Mercury та інші. Зокрема для київського гурту Bojevilla це буде перший виступ у новому складі та після дворічного затишшя. На гітарі у колективі тепер грає Бодя Гливинський, а за мікрофоном буде Артем Міняйло.

"Обіцяємо після перемоги повернутися до того, щоб дарувати вам найкращі миті вашого літа. А поки нам усім потрібно докласти максимум зусиль для того, щоб орда якнайшвидше зникла з лиця Землі. Цей фестиваль не для розваг. Цей фестиваль для допомоги та перемоги!", - йдеться в анонсі.  

Ви можете придбати триденний квиток, а також квиток окремо на кожен з днів фестивалю. Вартість квитків складає 300 - 600 гривень. Також буде варіант задонатити гроші під час онлайн-трансляції фестивалю для тих, хто не може чи не хоче відвідувати його фізично.