Ignea випустили перший трек після підписання на Napalm Records

Київський oriental / melodic death metal гурт презентував сингл "Bosorkun".

Запис гурт, уже традиційно, робив на київській Morton Studio під керівництвом звукорежисера Макса Мортона. За словами музикантів, "це епічна пісня про українського гірського духа, який вбиває силою вітру та насилає посуху та хвороби на людей і тварин, де стрімкий грув-метал поєднано із симфонічним діснеївським обрамленням".

"Ми хотіли створити динамічний трек, що звучить, наче карпатський вітер: лютий та холодний, стрімкий та спокійний, непередбачуваний та мінливий, невпинний, потужний, але при цьому, легший за пір’я.

За українською міфологією, Босоркун — це зле створіння, вітряник, який приносить багато лих. У нашій пісні, він є духом із доброю, але деструктивною природою. Він хоче потоваришувати з людьми та обміняти своє безсмертя на їхній світ", — розповідає у пресрелізі вокалістка гурту Хель Богданова.

Наразі музиканти пишуть матеріал для третього повноформатного альбому, що вийде наступного року.

Нагадуємо, влітку цього року гурт підписав контракт з австрійським лейблом Napalm Records та став шостим українським гуртом у ростері, після Space Of Variations, 1914, Jinjer, Stoned Jesus та Motanka.

Також нещодавно на сайті вийшов матеріал про те, що читають в українському андеграунді, де фігурує вокаліста Хель Богданова. Ознайомитися із рецензією на останній повноформатний альбом гурту "The Realms of Fire and Death" (2020) ви можете за посиланням.

Ignea — київський oriental/melodic death metal гурт, створений у 2011 році під назвою Parallax, у 2015 році назва змінена на теперішню. Дискографія нараховує два повноформатні альбоми, ЕР та 5 синглів. У 2020 гурт став кращим українським метал-гуртом за версією The Best Ukrainian Metal Act, альбом "The Realms of Fire and Death" визнано альбомом року.

Ignea у мережі:

http://ignea.band/
https://www.facebook.com/ignea.band/
https://www.youtube.com/igneaband
https://www.instagram.com/ignea.band/
https://ignea.bandcamp.com/
https://www.patreon.com/helleignea
https://twitter.com/ignea_band

Матеріал для обкладинки наданий учасниками гурту