The Unsleeping діляться синглом з майбутнього альбому

Уманський інді-гурт The Unsleeping випустив сингл під назвою "DEVDEV", яка, за словами музикантів, означає "нічо". Новий трек також супроводжує тематичне відео з учасниками колективу у головних ролях.

 

Трек із майбутнього альбому було спродюсовано на Polycode music.

"Особливість самого запису в тому, що ми чудово порозумілися з нашим саунд-продюсером і тепер він точно потрапить до раю. Ми знайшли саме той звук, саме ту форму і стиль треку, які хотілося", – діляться музиканти з Неформатом.

Нехай назва треку залишається містерією, проте той має концепцію та навіть мораль:

"Концепція в тому, що насилля, ненависть в сторону слабших це жахливо. А мораль така, що насильник хоч і відчуває себе в центрі всесвіту, але в будь-який момент може стати жертвою своєї здобичі."

Самі учасники гурту мали життєву ситуацію, яка надихнула їх на трек в такому настрої, а їхній звукорежисер допоміг їм втілити задум шляхом навмисного спрощення сюжету та якості.

"Цим панковим релізом ми спробували зобразити всю напруженість ситуацій, коли маскулінність переходить грань та давить на оточуючих. Зробили це стильно, ламано та напружено".

Що стосується обкладинки, то музиканти називають дві версії її походження:

"Своїми руками! Олівець + сканер + фотошоп = надлишок крутих варіантів. В результаті наш колективний мозок обрав саме цю. Є ще версія, що ми замовили її у чуваків на фрілансі за 3.50 USD. Правильну версію обирайте самі."

Також музиканти наполегливо радять дочекатися альбому, вихід якого заплановано на 2022 рік. The Unsleeping обіцяють, що там будуть тільки хіти. Плани на майбутнє гурту, за словами ж його учасників:

"Творчі плани з’являються вже в процесі створення контенту, тому окреслити щось конкретно поки неможливо. Однозначно, це розширення медіаконтенту, ще більше крінжових відосів в уманському стилі, сольні концерти по всіх СМТ країни, спілкування зі слухачами та слухачками, фіт з Ель Кравчуком, зустрічі з фанатами в піцеріях за їхній рахунок і так далі".

The Unsleeping – рок-гурт, який створили п'ять уманських музикантів у 2013 році. У 2016 році хлопці випустили перший мініальбом "Somnia" (2016), а пізніше – ЕР "Deviatve" (2018), після чого отримали позитивні відгуки слухачів і критиків, а сам альбом у пресі неодноразово називали одним з кращих українських релізів 2018 року. Після цього про колектив почали запрошувати на великі українські фестивалі.

Склад гурту:

  • Женя Мороз — вокал
  • Назар Слободяник — гітара 1
  • Іван Смірнов  — гітара 2
  • Дмитро Левченко  — бас-гітара
  • Саша Олійник  — ударні

The Unsleeping у соцмережах:

https://soundcloud.com/the-unsleeping
https://www.instagram.com/theunsleeping/
https://www.facebook.com/theunsleeping