The last passenger присвятили пісню "гвинтикам системи"

Постпанк гурт The last passenger нещодавно випустив новий трек "Тунельний робітник", одну з окремих композицій, що передуватимуть майбутньому альбому.

"Ця пісня про абстрактну людину, яка є усюди та водночас її немає ніде, яка є маленьким гвинтиком у системі, на який ніхто не звертає уваги, але який, тим не менш, є важливим. Це такий собі сірий кардинал, який існує в своєму підземному світі, в якому він є і королем, і в якому він ув'язнений", – поділилися музиканти із Неформатом.

За основу композиції учасники гурту взяли ідею свого друга, Дениса Богданова, яка за настроєм підходила до тих музичних уривків, що музиканти вже мали на той момент.

"Звичайно, цей символізм кожен може трактувати так, як йому буде зручно. Кожен з нас інколи "тунельний робітник" у своєму "метро"."

Композицію музиканти створили на початку січня й досить швидко, самостійно виконавши її зведення та мастеринг. Проілюструвала пісню фотографія подруги музикантів Світлани Гріневич, до опрацювання якої також доклали руку інші друзі з Харкова – Олександра, Ігор та Олексій.

Наразі гурт працює над новим матеріалом та завершенням свого майбутнього альбому.

"Ми не виключаємо того, що в процесі роботи над альбомом ще виходитимуть подібні окремі композиції і, звичайно, хочемо подякувати всім тим, хто нас підтримує, і хто нам допомагає!"

Також музиканти мають два заплановані на кінець лютого концерти, у Запоріжжі та в Києві. Їхній анонс незабаром з'явиться на сторінках гурту в мережі.

The last passenger – запорізький колдвейв/постпанк гурт, створений у 2011 році. Їхня дискографія нараховує чотири мініальбоми, один повноформатний реліз та декілька синглів. Музиканти надихаються музикою гуртів Asylum Party, Coldreams та Bauhaus.

Склад гурту:

  • Сергій Сівер – вокал
  • Владислав Третяк – бас
  • Павло Шаклін – гітара

The last passenger у мережі:

https://www.facebook.com/thelastpassengerband/
https://www.instagram.com/the_last_passenger_band/

Фото обкладинки – Facebook виконавців