BlazerJacket видали сингл про наболіле

Нещодавно електронний дует BlazerJacket видав сингл "They Ruined My Home Again".

Засновник проєкту Денис Cherryman написав цей трек ще у 2019 році, взимку, коли перебував у гнітючому стані.

"Чесно кажучи, емоції, що я тоді відчував, нагадали мені назву робочої теки з треком – "Invasion". Наступний період в житті був дуже яскравим та змусив мене на деякий час забути цей трек та муд взагалі. Але зараз вже неможливо було його стримувати, бо він став актуальним як ніколи", – розповідає Денис Неформату.

Вже тепер виконавці повернулися до цієї композиції, доопрацювали її та освіжили мастерингом від NEOGARDE. Гітарну партію для цього синглу написав друг Дениса, який зайшов до нього в гості якраз під час роботи над треком.

Тема треку відповідає українському сьогоденню та особистому досвіду Дениса, який походить з окупованих у 2014 році територій:

"Це все про жахи тих, хто тікав геть від руського міра у 2014 та про 2022, коли руський мір їх наздогнав... Цей трек – рефлексія на все це пекло через призму нашого Sci-Fi всесвіту. Це дуже близька мені тема, адже я виїхав з тимчасово окупованих територій у 2014 році. Граємо про те, що болить, не виходячи з образу".

За словами виконавців, їм вдалося досягти того звуку, якого вони хотіли й відчуття його актуальності особливо тішить.

"Це насправді змушує радіти, оскільки часто в процесі прикладної роботи над релізом, актуальність трека саме для нас може сильно знизитись".

Обкладинку для синглу виконав штучний інтелект, але під наглядом Дениса. Після цього він дещо попрацював над зображенням у фотошопі. В результаті там ми можемо побачити ліричного героя в момент знищення його рідної планети.

BlazerJacket – електронний дует, заснований напочатку 2017 року в Києві. До його складу входять двоє постійних учасників – Денис Cherryman (екс- Dirty Bird 13) та Hybri Mod. На рахунку команди мініальбом "The First", сингли та кілька демо.

BlazerJacket в мережі:

https://www.facebook.com/BlazerJacketMusic/
https://www.instagram.com/blazerjacket.band

Фото обкладинки – надали виконавці