Постпанки Delirium випустили холодний та водночас найтепліший альбом

Нещодавно постпанк гурт Delirium видав новий альбом "Некролог", записаний вдома самостійно.

На написання альбому музикантів надихнули особистісні переживання та власні погляди на життя.

"У новому релізі якнайкраще передано похмурість ззовні і зсередини кожного з нас. Цей холодний альбом стане найтеплішим для тих, хто шукає розуміння", – розповіли учасники гурту Неформату.

Альбом хлопці записували протягом літа-осені минулого року. Його зведенням та мастерингом займався музикант Андрій Єрмаков, учасник гурту Электроптицы. Саме завдяки його навичкам, на думку учасників Delirium, альбом отримав такий "впевнений, глибокий та соковитий звук".

"Протягом всього шляху нам всіляко допомагали колеги по цеху: Дмитро Юн з одеської групи Электроптицы подарував нам текст для пісні "Цербер", а фронтмен київського колективу Gentle Ropes, Сергій, надав у користування легендарну драм-машину Yamaha RX11."

Фотознімком для обкладинки поділився харківський фотограф Олексій Олександрович, а обробила фото дизайнерка Кіра "Wenorter" Христосова.

До творчих планів колективу входить поширити альбом на якомога більшу аудиторію слухачів, а також презентувати його у великих містах України.

Delirium – постпанк гурт, заснований у Слов’янську. Їхній перший реліз, альбом "Место наших встреч", вийшов у 2019 році. З того часу гурт щорічно випускає музику й дає концерти по Україні. Колектив підписаний на київський лейбл элек///чество.

Склад гурту:

  • Іван Приходченко – вокал
  • Роман Смик – гітара
  • Єгор "Фішер" Кіктенко – бас

Delirium в мережі:

https://www.facebook.com/deliriumppband/
https://www.instagram.com/deliriumppband/

Фото обкладинки – Facebook виконавців