Відеопривіт з відпустки Small Depo

Київський постпанк гурт випустив кліп до пісні "Шрамы" з їхнього останнього альбому "ДЕБИЛЬНЫЙ" 2018 року.

Нагадаємо, Small Depo вже досить довго перебуває у відпустці, а його фронтмен Максим Іщенко працює над релізом для проєкту зі спорідненою назвою ДЭПО, в якого вже вийшов перший сингл.

 

Кліп знятий на плівку 8 мм. Над відео працював Петро Целуйко, учасник гурту Смеющийся Тигр: він зняв, змонтував та повністю вигадав, як втілити ідею Максима Іщенка.

"Пісня "Шрамы" з'явилася після того, як я, йшовши взимку через залізничні шляхи, ледве не потрапив під колеса поїзду. Декілька років потому ми, можливо, знімали (ред. – відео) в кабіні того самого машиніста, на тій самій платформі", – ділиться Максим Іщенко з Неформатом.

Small Depo – київський гурт, який грає у жанрі post-punk / indie з 2014 року. Його ідейним засновником є гітарист-вокаліст Максим Іщенко, який спочатку створив one-man-band і випустив перший EP на касетних носіях з однойменною назвою "small depo". Касети тоді вийшли на українському лейблі .aorte.Такий старт дав підставу для формування повноцінного колективу. Опісля колектив випустив ще два повноформатники, але зараз є неактивним.

Small Depo у соцмережах:

https://soundcloud.com/smalldepo
https://www.instagram.com/smalldepo
https://smalldepo.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/smalldepo