Delirium випустили похмурий сингл

Нещодавно постпанк гурт Delirium видав сингл "Зовсім не той", натхненний альбомом "Black Celebration" від Depeche Mode.

Композиція вийшла на київському лейблі элек///чество. Її зародки з’явилися ще в квітні, коли вокаліст гурту був у Запоріжжі.

"Це місто подарувало мені безліч знайомств та емоцій. Каталізатором [ред. – для написання лірики] стало розставання з коханою людиною – переживання миттю переросли в рядки для пісні", – розповідає Іван, вокаліст гурту, Неформату.

Опісля текст відправився до клавішника колективу Романа й згодом постала музика синглу. Басову партію для нього написав Віталій Перець із гурту Povod.

"У той час ми дуже сильно надихнулися альбомом "Black Celebration" від Depeche Mode, тому напрям для звучання обрали максимально похмурий. Працювати довелося віддалено, тому що зараз ми розкидані по всій країні, але це не завадило процесу. Партія була придумана дуже швидко й ми відразу її схвалили", – ділиться Роман.

Вокал та інструменти музиканти записали на домашній студії, що для них є традиційним підходом. Звів матеріал їхній знайомий Андрій Єрмаков із гурту Электроптицы.

Обкладинкою для синглу обрали фотографію Запоріжжя – "міста, в якому почалася та закінчилася ця історія". Автором фото є друг музикантів Ілля Харченко. Опрацював світлину Wenorter, який робив й інший візуал для Delirium.

Delirium – постпанк гурт, заснований у Слов’янську. Їхній перший реліз, альбом "Место наших встреч", вийшов у 2019 році. З того часу гурт щорічно випускає музику й дає концерти по Україні. Колектив підписаний на київський лейбл элек///чество.

Delirium в мережі:

https://www.facebook.com/deliriumppband/
https://www.instagram.com/elek3chestvo/

Фото обкладинки – надали виконавці