Discordant System презентували новий сингл

Сіверськодонецький atmospheric doom гурт випустив подвійний сингл "Reclusives" за сприяння українського лейбла Loneravn Records.

Загалом робота над композицією тривала упродовж двох років та була перероблена близько чотирьох разів.

"Відлюдники" — то є частина всесвіту однойменної графічної новели, темного кельтського фентезі про людей та нелюдей, про чудовиськ, що можуть набувати різної подоби, і про те, чого вартують наші бажання.

Можна було б сказати, що цей реліз є саундтреком для прийдешньої новели, утім, це не зовсім справедливо. Радше він — частина загального всесвіту твору й додає йому певні нові грані, у тому числі інший погляд на події та героїв. І створювався він саме як самостійний аспект, а не супровід", — розповів у коментарі нашому виданню басист/вокаліст гурту Володимир Кузнєцов.

Над обкладинкою працювала художниця Катерина Пархоменко, котра раніше створювала оформлення до дебютного максі-синглу гурту "Orlando".

У найближчому майбутньому гурт презентує новий трек "Абісаль", що матиме електронне звучання та шугейзове аранжування та композицію "Туга й безумство", натхненного творчістю Говарда Лавкрафта.

Discordant System — сіверодонецький гурт, утворений у 2012 році. Дискографія нараховує демо, максі-сингл та сингл. До випуску готуються дві нові композиції. Актуальний склад: Скуридин Кирило — гітара; Микола Бендюк — ударні; Володимир Кузнєцов — бас/вокал; Дмитро Бендюк — гітара. Наразі гурт є підписантом лейбла Loneravn Records. 

Discordant System у мережі:

https://www.facebook.com/discordantsystemUA
https://discordantsystem.bandcamp.com/