Risin Sabotage випустили live-версію пісні "Creature"

Київський desert/doom metal гурт презентував лайв-версію композиції "Creature", випущену за сприяння лейбла Robustfellow Prods.

На новій версії можна почути оновлений вокал гурту. Під час роботи над альбомом коллектив розпрощався із вокалістом й обов’язки фронтмена між собою розділили інструменталісти. Запис робили на столичній Evergreen Studio під керівництвом Миколи Тимченка.

"Ми дуже любимо цю композицію — відіграли із нею сотні концертів. Трек дуже атмосферний, він завжди являв собою певну концертну мантру, у котру можна глибше зануритися", — розповів у коментарі нашому виданню гітарист гурту Віктор Панчішко.

Наразі Risin Sabotage працюють над новим LP, який записують на вінтажному апараті 70-х під керівництвом Миколи Тимченка. Альбом вийде за підтримки лейблів Nasoni, Voron Nest та Robustfellow. Конкретної дати презентації поки немає.

Нагадуємо, пісню "Creature" можна почути на другому повноформатному альбомі "Planet Dies" (2017) та лайві "Sloth Ston live 2018" (2019). Також раніше ми писали про сингл "Serpent", а за посиланням ви можете ознайомитися із рецензією на дебютний LP "Risin Sabotage" (2015).

Risin Sabotage — київський гурт, що виник у 2015 році та поєднує у своїй творчості елементи desert rock, heavy psych, stoner і doom. На їхньому рахунку два альбоми, кілька синглів та два лайви. Обидва повноформатники вийшли на вінілі за підтримки лейблів Nasoni (Берлін) й CD від Voron Nest (Японія).

Risin Sabotage у мережі:

https://risinsabotage.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/risin.sabotage
https://www.instagram.com/risin_sabotage/

Фото обкладинки — Eleonora _el4el_ Zhuravlova