Zombie Attack їдуть у євротур разом із Warningfog та Knifeman

Тур почнеться 22 листопада у Клуж-Напока, Румунія, та охопить 15 міст Угорщини, Болгарії, Румунії та Сербії. 

Це не вперше, коли гурти виступають у такому складі. Раніше кияни Zombie Attack з’їздили в тур із харків’янами Knifeman, а разом зі ще одними киянами Warningfog виступали у різних містах України. З цього приводу, вокаліст гурту Zombie Attack, Артем Євграфов, відповів на кілька питань редакції. 

— Цього разу ви їдете у розширеній компанії, чому виникло таке рішення?

— В принципі, ми вже давали жару в такому складі у Львові та Києві. Минулого разу ми мали грати разом ще й у Чернігові та Мінську, але так вийшло що транспортний засіб, на якому мали їхати, все не віддавали з ремонту. Через це ми вимушені були шукати альтернативи і знайшли, дуже крутого чувака Діму і його Пузатрон. Він нам дуже допоміг не зламати весь тур, але концерти у складі Knifeman, Warningfog, Zombie Attack довелося скасувати у Чернігові та Мінську. Поїхали одразу в Даугавпілс, а у когось з Warningfog чи не було паспорта, чи щось таке, тому вони не змогли поїхати з нами.

Але я дуже люблю всіх і кожного з Warningfog ще з часів Foible Instinct. Мені завжди подобалось їх музло, відривність та ставлення до алкоголю. Хоча, колись у 2012-13 я думав що вони sXe банда, а потім виявилось, що ми просто в Харкові з різних сторін клубу випивали. Отже, як тільки Zombie Attack почали грати з Антоном, мене не покидала думка затурити разом, адже нас на 2 банди 6 людей. Плюс, кожен із них цікавий як особистість. Є десятки цікаво-угарних історій з кожним із них. Тому очікую що буде дуже гаряче в турі. 9 придурків -  саме те, що треба в такій поїздці.

—  Якісь сюрпризи для слухачів під час туру?

— На жаль, нам не вдалося пробити якісь концерти по Україні в тому напрямку, куди ми їдемо. Будемо грати програму як на альбомі який має вийти до туру. Ми ніколи ніяких сюрпризів не плануємо, але саме під час виступу, коли оголюються всі нерви та адреналін фігачить у серце, як сліпа кобила очерет, можуть виникати якісь "супризи". Якось я виліз на верх чотирьохметрової сцени на фестивалі Rockstadt у Румунії. Мене потім запитували, чи погоджував я з кимось це все, чим я був здивований, бо як можна погодити/запланувати що-небудь, коли швидкий метал грає, люди шаленіють і ти разом з ними. Warningfog, пам‘ятаю, на якомусь з бьорнів були такі шалені, шо розламали сцену, думаю, вони теж цього не планували. Коротко кажучи, якщо амплітуда відвідувачів співпадає з амплітудою виконавців, то тут можливі всілякі раптові сюрпризи. Адже найкращий сюрприз той, що є неочікуваним.

 Які очікування від туру загалом і які плани після повернення?

—  Очікування — піти у повний відрив, відіграти всі канци, зустріти купу старих і нових друзів, і просто чисто кайфонути. Очікую, що між нами буде багато позитивного тролінгу, на який не можна ображатися, бо хто ображений, той в дупу вражений. Одразу після туру плануємо розбирати нові треки, адже є матеріал десь на 6 пісень. Оскільки ми гурт більш концертний, нам просто в кайф йти у відрив разом з публікою, нема ніяких планів з приводу видання цих нових пісень. Це рок-н-рол, не знаю як тут можна щось планувати.

Авторка обкладинки - київська художниця та тату-майстриня Ксена. 

Zombie Attack - київський thrash metal гурт, який розпочав діяльність у 2010 році. На їх рахунку міні-альбом "Dead & Drunk" (2011) та повноформатник "Through The Circles of Hell" (2014).

Zombie Attack у соцмережах:

http://zombieattackthrash.bandcamp.com
https://www.facebook.com/ZombieAttackUkraine/

Гурт Knifeman виник влітку 2013 року у Харкові. Свою назву колектив узяв із пісні гурту The Bronx. Випустили кілька синглів та ЕР, серед яких "Özmeіn" та "Мой Мир".  

Knifeman у соцмережах: 

https://knifemanband.bandcamp.com
https://facebook.com/knifemanband
https://soundcloud.com/knifemanband

Warningfog – гурт, у складі якого грають справжні ветерани жанру. За їх плечима участь в таких командах як Foible Instinct, Deathbiter, Getсold. За недовгий час свого існування гурт встиг випустити повноформатний альбом і дати низку концертів, у тому числі й з’їздити в повноцінний тур.

Warningfog у соцмережах:

https://warningfog.bandcamp.com
https://www.facebook.com/Warningfoggrindcore/