Кат випустили третій альбом

Харківський гурт представляє новий повноформатний альбом "Это Случится с Тобой". Це перший реліз гурту, записаний у форматі тріо.

"Это Случится с Тобой" - третій повноформатний альбом у дискографії КАТ (і загалом шостий реліз колективу). Він містить сім треків, що, за словами гурту, куди ближчі до емо та пост-хардкору 90-х, ніж до хардкору або панк-року, з яких починався творчий шлях команди. 

Альбом був записаний цього року на Studio O у Харкові. За зведення та мастеринг відповідав Zach Weeks із салемської GodCity Studio, що належить Курту Беллоу з Converge.

"Концепту, як у випадку попереднього альбому "Герника", тут не було. Ми придумали 7 пісень, практично навпіл для них написали тексти з Максимом і засіли в студію. Минулий альбом був, якщо зовсім вже перебільшувати, про війну і те, як вона ламає людей. "Это случится с тобой" не має загальної тематики, всі тексти досить особисті та про наші усілякі внутрішні переживання", - розповідає гітарист Кирило в інтерв'ю, яке вже завтра з'явиться на нашому сайті. 

Авторкою обкладинки альбому стала Анастасія Щєголєва. 

Презентація альбому відбудеться у Києві 29 вересня за участі команд Tvar і Orpha.  

Гурт Кат виник у Харкові у 2013 році. На їх рахунку загалом два міні-альбоми, один повноформатний альбом, спліт та сингл. Почитати рецензії на деякі релізи "КАТ" можна тут:

Кат у соцмережах:

https://www.facebook.com/katkharkiv
https://kathc.bandcamp.com