nearr випустив новий альбом

Харківський проєкт представив слухачам новий лонгплей під назвою "Lullaby At Dawn".

"Мені хотілося зробити альбом про мрії — зустрічатися з істотами, що виникають з середини озера, використовувати небо як полотно для малювання, блукати навколо башт, покритих зеленими рідинами, і все таке. І я насправді розпочав альбом саме так.

Однак, у якийсь момент, коли я прокидався, продовжував знаходити себе в подібному сюрреалістичному оточенні, яке, на щастя або ні, не мало нічого спільного зі сном і було справжнім. Тому друга половина альбому, що йде відразу після інтермедії, починається з медитації про нестабільність, багато в чому через вульгарного артиста, що прийшов до влади ("andrew's index"), і рухається далі до кошмарного занепокоєння ("going home") або до розповіді самому собі про руйнування четвертої стіни ("in my head"), подібно до раніше випущеного "next time" або "17 hours", - йдеться в описі релізу.

Нагадаємо, попередній альбом nearr - "624" виходив ще у грудні 2017-го. Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням

nearr - психоделік-поп проєкт з Харкова, утворений у 2012 році. На рахунку у nearr кілька альбомів та збірок, випущених на різних європейських і американських лейблах.

nearr у соцмережах:

VK: https://vk.com/dienearr
Bandcamp: https://nearr.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/dienearr
Soundcloud: https://soundcloud.com/wownearr
Instagram: https://www.instagram.com/wownearr