Культура:війна. Денисюк Ярина (Neformat)

Презентуємо подкаст із серії Культура:війна з головною редакторкою Неформату Яриною Денисюк. 

У спецсезоні подкасту Культура:війна Анаід Агаджанова завітала на музичну конференцію Neformat Music Unity: Рух попри війну, де спілкувалася зі спікерами, відвідувачами та організаторами конференції на культурні та навколомузичні теми. 

У цьому подкасті йдеться про те, як війна вплинула на роботу редакції Неформату, навалу нових релізів, функціонал онлайн-медіа, ставку на повільний контент і першу музичну конференцію нашого медіа:

"Назва "Рух попри війну" сама за себе говорить, тому що після 24 лютого, може, тиждень-два була в нас перерва в роботі, я не могла, наприклад, себе зібрати докупи, ніхто не міг, і я собі думала, ну все, тепер вся музика посиплеться з цією війною. А потім воно все так закрутилося, ще активніше, ніж до цього. Але що має бути наступним? Я думаю, у нас вже є цей елемент об'єднання, і для мене важливо його зберегти. Щоб оці концерти благодійні, які зараз суперуспішні у багатьох нішах, лишилися такими ж успішними після війни, але ми ті гроші могли вже направляли не на благодійність, коли вони вже не будуть там потрібні, а на розвиток цих самих гуртів, на їхні гонорари, на краще промо, кращі записи, кращі кліпи.

Бо ще до ковіду, напевно, була якась така втома і нудьга, типу цього забагато, це набридло, сюди я не піду, я сама деколи так себе поводила. І хоча, звісно, людина має право обирати дозвілля, та все ж хотілося б, щоб той ентузіазм, який зараз появився в багатьох людях, зберігся, і щоб ми його потім використали вже на розвиток економічний, продуктивний, і так далі. Але спершу треба перемогти русню, а тоді вже будемо дивитися". 

Інші подкасти із конференції за цими посиланнями:

Більше подкастів з серії Культура:війна тут:

Apple Podcasts - https://bit.ly/3JKZaDU
Google Podcasts - https://bit.ly/3rcyHJh