Проєкт Yarek Ovich презентував дебютний LP

Миколаївський atmospheric black metal проєкт випустив дебютний повноформатний альбом "Introversion".

Робота над альбомом почалася ще у 2016 році, але через творчу паузу та пошуки барабанщика була завершена лише в серпні 2019-го. За словами засновника проєкту, альбом мав приблизно сорок різних варіацій зведення, котрі, до слова, він робив самостійно.

Концепція альбому різноманітна, але витримана, переважно, у темних тонах:

"Альбом про переживання індивідом негативних життєвих обставин із реакцією, що різниться від сумніву ("A Starless Sky", Shatters") та ескапізму ("Introversion", "In Alienation You'll Find a Way") до болючого переживання минулих невдач, та, як результат — повного прийняття та залишення спроб боротьби ("Gone With Autumn Leaves", "See the Sun").

Пісні несуть метафору на мої особисті переживання, нехай і перебільшені у творчому запалі", — розповів у коментарі нашому виданню засновник проєкту Олександр Ярмолич.

Над обкладинкою музикант працював самостійно. через надмірні ціни "горе-професіоналів". Частину фото пейзажів для оформлення взяв від подруги. 

Зараз Олександр працює над новими композиціями для Yarek Ovich та паралельно заснував гумористичний thrash/death проєкт А#УЕТЬ!.

Нагадуємо, на сайті є рецензія на спліт Yarek Ovich / Wisdom of Shadows / Voice of the Wanderer — "Простор" (2015).

Yarek Ovich — миколаївський атмосферний/депресивний блек метал проєкт, заснований у 2013 році Олександром Ярмоличем. Назва проєкту  походить від імені його творця - ЯРмолич алЕКсандр владимирОВИЧ. Дискографія нараховує два мініальбоми, один спліт та LP. Натхнення автор знаходить у творчості Taiga, Психоз 4.48, Elderwind, Eskapism, Zgard, Severoth, Drudkh та Grima.

Yarek Ovich у мережі:

https://yarekovich.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/YarekOvich