Soom випустив нове психоделічне відео

Харківський гурт презентує новий масштабний кліп на трек "Коляска"з другого повноформатного альбому "Джєбарс".

"Повільна машина ненависті до тверезості та нетерпіння до об’єктивної реальності з міста Харків, Soom, представляють свій кліп, сповнений страху та відрази, поєднаної з любов’ю до власного міста. Авторства Анастасії Хоменко, ця сюрреалістична лоуфайна праця оповідає історію про Джєбарса, що навіки застряг у моменті, коли годинник працює, але час завмер на позначці 19:36", - йдеться у прес-релізі.

Цифрова версія альбому "Джєбарс", де присутній трек “Коляска”, доступна через iTunes, Spotify, Google Play та інші відомі цифрові платформи. Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням

"Все описане базується на блідій естетиці. Воно не чорне, не біле, воно просто занурене у власний світ, дорога до якого лежить через пошук закладок, вживання "коляски" — синтетичних наркотичних речовин. Для когось це руйнація особистості, для когось це спасіння. Це просто є, і ставлення до цього не має бути, як і до будь-чого у Всесвіті, бо у кожного свій власний шлях до усього та нічого. Ми бачимо це огидною версією прекрасного, нехай побачить кожен із вас", - розповідає вокаліст гурту Олекса Ковальов-Блїдий.

Гурт Soom виник у Харкові у 2013 році.. Постав гурт на згарищі проектів, що лежали у витоків харківської стонер/сладж сцени ще з 2010-го року. Перетерпівши багато змін у свідомості, у 2016-му році був сформований золотий склад: Amorth – ударні, Tomrer – бас, Kova – гітара/вокал. За період з 2013 по 2017 рік Soom записали три спліти з Pressor, Diazepam, Ил та Вѣна, один ЕР "Жах і Огида", один повноформатний альбом "Ніч на полонині", а також тричі потрапили на збірку Electric Funeral Cafe від RobustFellow.

За наступними посиланнями можна почитати рецензії на "Soom - Ніч на Полонині" (2014) та спліт "ВѢНА feat. SOOM" (2017)

Soom у соцмережах:

Bandcampsoom.bandcamp.com
VKvk.com/soomdoom 
Facebookfacebook.com/soomdoom
Youtubeyoutube.com/channel/UCpNXXOqRpIYIUwTToqlY7lw