Freel презентує новий альбом у Києві

Український реп-виконавець 6 квітня, у день свого народження, вперше презентує наживо альбом "Спалах". Концерт відбудеться у київському клубі Mezzanine.

"Спалах" – дебютний сольний альбом репера Андрій Фріл, який раніше був учасником культового хіп-хоп-дуету На Відміну Від. Після розпаду останнього у 2013-му він влаштувався журналістом одразу в декілька видань, аби якось заробити собі на хліб, і, здавалося, надовго забув про музику. Та так лише здавалося: протягом цих чотирьох років Freel повільно, але впевнено записував сольний альбом.

"У кожного в житті бувають такі моменти, коли світ руйнується. У 2014-му це сталося зі мною. Мій гурт, справа всього життя, розпався. Товстий конверт, де лежали гроші, зароблені написанням пісень для "зірок" естради, спорожнів. Я переживав болісний розрив з дівчиною, з якою у мене були тривалі стосунки. У країні почалася війна. І тоді я задумав написати "Спалах", – ділиться репер в одному з інтерв'ю.

Нагадаємо, Freel випустив альбом "Спалах" 19 листопада 2018 року, до нього увійшли 12 треків. Почитати рецензію на цей альбом можна за наступним посиланням

Квитки на концерт можна придбати онлайн по 300 гривень. Надалі ціна зростатиме.

Freel (Фріл) - український репер, колишній учасник гурту На Відміну Від. Відомий за співпрацею з такими виконавцями як: VovaZIL'Vova, Діля, В.у.З.В. DaHok, HighWay, Глава 94, Денні Дельта, insane тощо. З 2015 року Андрій Фріл працював головним редактором сайту rap.ua. 

Freel у соцмережах:

https://www.facebook.com/me.freel
https://www.youtube.com/me-freel
https://soundcloud.com/me-freel
https://www.instagram.com/me.freel